Bug / Oyun hatasi Oyun sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miscozra[Türk] tarafından 25 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aşağıya az önce çektiğim videoyu koydum. Kapıdan atlanmıyor. Radyasyonda patlayalım diyoruz, hasar almıyoruz. Destekler boşa gidiyor şu an. Görüldüğü gibi uçuş düzeni değiştirdiğimde gemi takır takır tamir oluyor, demek ki sıkıntı bizim internetimizde değil. Sıkıntı oyunda! Yeter be!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Kasım 2018
    FATAL bunu beğendi.
  2. Mevcut durum ortadayken ısrarla kapıya girip bitirmeye çalışmak sinirleri yıpratmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
    önemli olan nokta şu, gg çifte kazanç ve prometheus etkinliğinin telafisi yapılacak mı?

3. Kapıdan çıkabilsem kapıya bir daha girmem ama sıkıntı şu ki kapıdan hiçbir şekilde çıkamıyorum.

4. yaratık dalgası geldi ise sabit bekle gemiyi patlatırlar.

5. Yaratıkları kestim zaten o yüzden haritada 2 kapı var. Ya bir sonraki dalgaya geçicem ya da x-1'e gidicem. 2 kapı da çalışmıyor. Radyasyonda hasar almıyorum duruyor gemi öyle boş boş

6. Anladım. Tatsız bir detaya yakalanmışsın. Aklıma gelen şu oldu;mini haritada x1 haritasına atan sağdaki halkayı ısrarla işaretle en sonunda atlama yapacaktır.

7. Ne halkası? Atlama cpu'dan bahsediyorsan onlar kapılarda çalışmaz. Portalı diyorsan o da çalışmıyor :D

8. sanırım forumda resim linki paylaşmak yasak. bahsettiğim mini haritadaki atlama kapısının temsili halkası. oraya ısrarla tıkla sunucu kendini bazı zamanlarda topluyor. tam o esnada atlayabilirsin

9. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Lütfen paylaşım yaparken forum kurallarına uymaya özen gösterin.Videonuzu bu yüzden kaldırdım.
    Yaşadığınız sorun için çektiğiniz videonun açıklamasını düzelterek , buradan supporta iletebilirsiniz. Gerekli işlemleri yapacaklardır.

İyi forumlar.

10. Videomda kural dışı olan ne vardı da kaldırdınız? Açıklama sizi neden bu kadar rahatsız etti. Ne bu sansürcü zihniyet? Muhatap olmak istemiyorum sizinle kapatın konuyu, buraya sitemimi yazmakla hata etmişim.

11. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.