Oyun Sorunu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve elDiabloo tarafından 19 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. elDiabloo

elDiabloo User

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.
    Ben 2 yıl önce bu sorun yüzünden oyunu bırakmıştım. Bu 1 haftadır oyuna geri döndüm ve hala bu sorunla karşı karşıyayım. Sorun şu şekilde şimdi savaşırken slot çubukları belli aralıklarda kendi kendine donuyor kalıyor. donunca da ne ema ne insta ne diroit düzeni falan değişebiliyorum. ve bu yüzden irislerimi bile kaybettiğim oldu. Bu sorunu nasıl giderebilirim buna bir çare bulun. Pcden kaynaklı demeyin oyun bilgisayarında oynuyorum ve özellikleri gayet iyi bir pc. Tarayıcı demeyin çogu tarayıcıyı denedim olmadı.

2. uninstable

uninstable User

Malesef kişisel bir sorun oyun sorunu değil. Kendi bilgisayarında değilde başka bilgisayardan oyununa giriş ve kontrol et donma oluyor mu.

3. elDiabloo

elDiabloo User

Kişisel bir sorun değil dostum. Başka pcde de denedim de söylüyorum bunu.

Hatta video falan isterseniz çekmeme gerek yok bakın 2 sene önce biri çekmiş bile. 30. saniyeye gelin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2019
  4. uninstable

uninstable User

Genel sorun olduğunu sanmıyorum böyle bir konu açanı görmedim ve bende de öyle birşey olmuyor. Support ile konuşmak gerekir.

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorununuzu detaylı bir şekilde Support Ekibi'ne iletebilir misiniz? Gerekli incelemeleri yaparak size yardımcı olacaklardır.
    Support Ekibi ile nasıl iletişime geçeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Aynı sorun bende de oluyor arada farklı pc lerde de girdim onlarda da oldu aynı slot donması hangarda gemi konfisi dizerkende yaşanıyor

7. PİYANİST

PİYANİST User

Evet doğru söylüyorsun bu dediğin bazen oluyor. Bencede bu durum incelenmeli.
    Evet irislerde aynı şekilde yarısını tamir ediyorsun sonra diğer yarısına tıklanmıyor

8. uninstable

uninstable User

Hangarda öyle olduğu zaman konfi değişin 1-2 2-1 gibi tekrar seçim olur, diğer sorunla hiç karşılaşmadım bilemiyorum supporta bildirin.