Oyun Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SeKeT1212 tarafından 18 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SeKeT1212

SeKeT1212 User

OYUN AÇILMIYOR YETKİLİLERE SESLENİYORUM NERDESİNİZ... BIKTIK

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Kasım 2020
    Legend05 ve ORALTAY111 bunu beğendi.
  2. valla bende bktım

ORALTAY111 bunu beğendi.
  3. ORALTAY111

ORALTAY111 User

Bu forumda yetkili kimse açıklama yapacak kimse yok mu int serverlerinde oyunda herhangi bir sorun yokken vip çektiğim tr serverinde oyuna giremiyorum harcamış olduğum paramı iade etsinler bu nedir kimse açıklama yapmıyor son haftadır yaşanan bütün sorunlara cevapları merkeze iletildi deniyor nasıl bir merkez bu int serveri çok güzel işlerken tr serveri bu kadar sorunlu olabiliyor

4. kromozom93

kromozom93 User

yazılımmı çöktü veya başka bir dısarıdan saldırı falanmı var oyuna anlamadımki içerden bot vs çökerttiyyse artık şuna bir sağlam önlem alınki herkes derin bir nefes alsın bu cektıgımız çile bitsin yeminlen ders çalısma motivasyonum dustu vizelerden çakıcaz

5. Oyuna bağlanamayan arkadaşlar, son günlerde hiç çember muhabbetinden ötürü yanlış kutu seçmek veya kutu seçmeden çember dışına çıkma durumunda kaldınız mı ? Benim aklıma birşey geldi de o sebeple sordum. Zira ben hiç çembere denk gelmedim ve oyuna bağlanmada hiç sorun yaşamadım.

6. golddagger

golddagger User

Ben çembere denk gelmedim, 1 saat kadar önce istemciden girebildim, takvim ödülünü aldım, sonra tarayıcıdan gireyim dedim yok, böyle zamanda bir tane bile admin bulamazsın zaten, almanyadaki muazzam teknik ekip kafayı çalıştıracak ta sorun çözülecek, bla bla bla......

7. bekçi27

bekçi27 User

knk şu an istemcide girilmiyor inş oyun kapanır da bizde rahat ederiz bıktık usandık artık

JackJackJack bunu beğendi.
  8. supeymen

supeymen User

Diğer hesabımla oynarken çembere 10-11 kere alındım ben, hem de hiçbir zaman program kullanmadığım halde.. Cubikonda dibimde malum oyuncular varken beni 3 kere çembere aldılar, şaka gibi :D Bi de uyarı yazısı o kadar hızlı gidiyor ki hangi kutuyu alacam diye ekrana eğilene kadar yazı kayboluyor .

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Genel bir sorun bulunmaktadır, tüm sorunlar raporlanmıştır lütfen sabırlı olunuz.

İyi Forumlar.