Oyun Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Turuncu- tarafından 25 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Turuncu-

-Turuncu- User

Yönetici arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtiysam affola... Çerezleri temizlememe rağmen oyunu silip tekrar indirmeme rağmen YÜKLENİYOR yazısı YÜK kısmında kalıyor ilerlemiyor supporta yazsam çözüm gelmiyor hiç bir zamanda yardımcı olmadılar ekip çok başarısız başından salan mesajlar gönderiyorlar her sorunla ilgili. Burdan daha hızlı dönüş yapacağınızı umduğum için buradan yazıyorum... 100 mpbs ındirme hızım var 16 gb ram ekran kartı rtx2060 i7 10. nesıl pc kullanıyorum her oyunu sorunsuz oynuyorum bu oyunu lagsız lugsuz oynayamıyorum. Binlerce oyun var çok güçlü oyunları dahi akıcı oynuyorum bir oyunu stabilize etmek bu kadar mı zor olabilir? İnsanlara artık şunu yapın bunu yapın diye çözümler üretmek yerine birazda siz görevinizi yapacak mısınız? Sözüm tüm emeği geçenlere... Saygılar..

2. senlik birşey yok. Bigpoint gene bildiğimiz gibi hihihihi :D :D :D

3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle siteminizde haklısınız fakat bu tip ufak sorunlar olabilmekte support ekibi tek başına her sorunu çözememektedir bu tip genel sorunlar için Merkez Ekibin aksiyon alması gerekmektedir. Sorun bilgimiz dahilinde olup en hızlı şekilde çözüme kavuşması için uğraşmaktayız. Forum üzerinden bu tarz sitemlerinizin size hiçbir faydası bulunmamaktadır. Gerekli şekilde support ekibine ticket atmanız gerekmektedir.

Gerekli Cevap verildiğinden ötürü kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.