Oyun sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P£HLİVAN tarafından 22 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

slm iyi günler Spearhead bu gemini yetenklrini bir şakilde vega ve goli gemisin de uygulayan oyuncular var bunun aştırılıp incelnmesi istiyorum.. bunu yapnlr var admlr vega gemisn de ışartliyorum uzaklşıyor ema atmadıgı halde işaret kalkıyor bunun sebebi arştrlsn oyunda acık varsa düzeltilsin adamlr kullnıyor biz kullnınca kapatılıyor yada ban alınıyor...ilgilnin byler

2. Merhaba ,

Eğer konuyla ilgili bildikleriniz varsa anlaşılır bir şekilde yazarak support'a yollayabilirsiniz. Geçmişte bir takım şeyler olmuştu fakat gerekli düzenlemeler ile bunlar engellendi. Şu an için bu tür konular hakkında bilgi gelmedi.

İyi forumlar.

3. bende bigün gördüm ama nick alamadım vega citadelin özelliğini kullandı

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür bugları videoda açıklayarak veya anlaşılır bir dille supporta yazarsanız gerekli yerlere iletilir çözüme ulaşılır.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.