oyun takılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GEMİDE•SOPA•VAR tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

oyun bende şuan sürekli takılıp duruyor uzaktan npc ler vuruyor oyunda bakım falan mı var yarım saat öncesine kadar yoktu çünkü bende ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Az evvel kontrol ettim. Bende bir sorun yok şuan.

Sizin İnternetinizde bir dalgalanma olmasın ?

İyi Forumlar

3. ola bilir şimdi düzgün gibi ama hafif bi kasma var cadılar bayramı kapısında sorun ola bilir mi 1 2 kişi de orda kasıyor bende de diyor ?

4. kapı çok kasıyor düzeltin şunu sinir yapıyo

patladık yine bu donmalardan

5. İstiklal

İstiklal User

6. Merhaba ,

Dün gece girmiştim 5. bölüme kadar geldim fakat çok belirgin bir donma yada kasma yaşamadım. Bu akşam 6-7 arası 6-7 ve 8. bölümün birazını yaptım yine bir kasma hissetmedim.

Mod'umuzun yönlendirdiği konuya istenen bilgileri yazabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. modum genelde donmuyor alfa beta gamma felan yaparken ama herkez kapıda kasıyor diyor

modum sizin makine ile donuyorsa camdan atlarım(1. kat :p:D) bu arada modum bu kapı ilk baş güzel değildi şimdi güzelleşti kutu toplamayı bıraktım(kabak kutuları çok iyi elit veriyor) şimdi kapıı yapıyom çok güzel elit veriyor etkinlik bitene kadar 1m x4 1m rb yaparım ben :D bu kapıda sadece 150m tp 400 bin şp kastım :D günlük verdiği için biraz sıkıntı oldu 14 günlük etkinlik 14 taen kapı verselerdi 14 gün uyumaz kapıyı yapardım :D

modum bu arada kapıda gerçekten sorun var

8. dün akşam bendede böyle takılmadı takılsada çok ufak tefek önemsenmeyecek kadardı.şimdi öyle değil aşırı donuyo.ilk iki bölümde sorun yoktu.3.bölümde başladı.

9. Merhaba ,

Arkadaşlar mod'umuzun verdiği konuya sizden istenen bilgileri yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.