Oyun Taktiği Sevkiyat ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 15 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler 4000 premerium 3 milyon credits ediyor ve indirmlerolduğu için 875 uri bende hemen bitir
    Bu yüzden 20 kere hemen bitir yapsam 15bin uriye denk geliyor ve 60milyon credits yapıyor iris 5 tane var diyelim 6.cısını almakta 15 bin uriye denk geliyor :)nasıl taktik :) irisler 50 milyondan gidiyor

2. Tm güzel taktikte yalniz onu bekleyerekte yapabilirsin bnede öyle yapiyorum ve 15 uride cebine kalir deilmi :)

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bence şeref puanını 500 bin yapmanı daha sonra bu taktiği uygulamanı tavsiye ederim.Şerefi 500 bin yapınca 4 bin promeriumu 3 yerine 4 milyona satabilirsin.Üstüne pet alıp ticaret modülü de alırsan daha fazla miktara satabilirsin.Benim şerefim 500 binden fazla ve petimde ticaret 3 modülü var.Bu sayede %30 daha fazla satıyorum.Örnek vermek gerekirse 4000 promeriumu pet ile 5.200.000 satıyorum.Acele etme biraz sabret derim....

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen , Bu tür konularınızı yeni başlayanlar kısmına açınız.

Konunun açık kalması ve arkadaşların yorum yapabilmesi için , Yeni başlayanlar kısmına açıyorum

Ek olarak benim fikrime göre eğer , Uridium ile aktarma yaparak kredi kasacaksanız , ziyan olmamasına özen gösterin.

Öncellikle 500.000 ve üzeri Şeref puanına erişirseniz , 1 Promerium 1 Krediye denk geliyor.

Citadel Gemisi + Premium + P.E.T. ( 12 Tane Kargo Protokolü ) + ARGE ' ler ile birlikte 20.000 ' den fazla Hangar yeri oluyor.

Buradan Geminize Tamamen Promerium aktarırsanız , Tek seferde 20 milyon kredi anlamına gelir.

Bu şekilde , Uridiumdan da tasarruf edersiniz.

Keyifli Forumlar

5. bişey sorabilirmiyim citiel gemisi hemen bitir uridyum fiyatı deişmiyor oyle deilmi :)

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Hayır değişmez....

7. andermo83

andermo83 User

Tek Seferde 32m credi alıyorum :D pro ile :D citadel pet full ambar arge de full ambar 25bin falan tek seferde gönderiyorum :D

8. e ozmn aegis alıcağıma citiel alıyım credi yapıp 900bin crediye aegis alırım dimi :)

9. Merhaba,

900milyon olucaktı sanırım o :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.