Destek Oyun Taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SON..SOVALYE™ tarafından 7 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar herkese merhabalar. İyi forumlar.
    Bu oyunu 2007 den beri oynuyorum. Ancak 4 sene hiç oynamadim ve acayip degismis oyun. Suan gemimde 20 lf-3 17 bo-2 var. Pet 3. Seviye. Hammadde toplama modulu mevcut. Avantaj kutusu modulu almayi dusunuyorum. Skaylabtan gunde 5m credits kasiyorum. Aegis ile seri tallon kesiyorum ve gunde 5k uridium kasiyorum. Dogru yolda oldugumu dusunuyorum ancak tavsiyelerinize ihtiyacim var. Oyun epey degismis. Bu yuzden de yaptigim taktikler dogrumu bilemiyorum simdiden tesekkurler.
    İYİ FORUMLAR!...

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Oyuna yeni başlamış ve gemisi orta düzeyde olan arkadaşlar için etkili bir şekilde gemilerini fullemesini sağlayabilecek
    Bir yazı yazacağım şimdi; İlk öncelikle geminizi 8 iris ve 22 B02 28Lf3 yapmanızı ön görürüm bunu ticaret ve birleştir vasıtası ile yaparsanız fazla zarar etmiş
    olmazssınız, ve bunları yaparkende biyandan skylabınızı geliştirin geminiz belirttiğim şekle gelince ana döngü burada başlıyor. 5-3 Haritasına gidip yaklaşık 1 zeta kapısı için 1500- 1600 gg toplamanız gerekmektedir.
    2 kapı açacak kadar kasıp pazar günleri olan x2 etkınliğinde kapıları yapmanızı tavsiye ederim, bu sayede 1 kapıdan 48 bin uridium 50 yeşil ganiment ahatarı ve 100 günlük 25.000x4 dosayası
    kazanacaksınız 2 kapıdan kazandığınız toplam uri 96.000 düz hesap 100 bin diyelim gelen 100 tane yeşil ganiment anhatarını zaten pazar günü açarsanız lf4 günü olacaktır büyük ihtimalle
    Hem lf4 hem birleştirme için parçalar elde edeceksiniz büyük ihtimalle 100 kutudan peti almak için gerekli malzemeleri toplayabilirsiniz.
    peti birleştirden bedavaya aldınız , 1 gün boyunca petinizi 8lvl yapmaya uğraşarak tallon görevler cubi kesmek derken zaten petiniz kısa sürede
    8lvla ulaşcaktır. petiniz 8lvl oldukdan sonra geminizde yaklaşık tahminim 120k uri olacaktır, dükkana girip 3 seviye oto hammadde toplama modülü alacaksınız sadece
    indirim paketi ile 13.125 uriye denk geliyor, petinizde 2 tane protokol yeri olması gerek açmadıysanız 2 adet 3seviye radar protokölü alabilirsiniz indirimli 2tanesi 37.500 uriye denk geliyor.
    geminizde 120k uridium mevcuttu dediklerimi aldınız ve geminizde 70.000 Uridium kalacak.
    Kalan Uridiumu gene tekrar ederek zeta kapısına basın geminizde indirimde olacağı için pazar günleri galaksi kapısındada indirim oluyor.
    70 bine açılmayabilir yaklaşık 300-400 gg daha kasmalısnız. artık hızlı pala toplaybilirsiniz geminizde petiniz de var 2 kat toplayacaksınız
    zaten geminiz şuanlık 8iris olduğu için ilk kapıda havoc aldınız ve geriye 6 havoc kaldı her hafta 2 zeta açarak geminizde 10 tane havoc olana kadar yapmanızı tavsiye ederim zaraınız olmuyor zaten anahtar geliyor
    günlük dosya geliyor. geminizde 10 havoc olana kadar kapıları açıp yapmaya devam edin,
    gelen kutuları geminiz 10 havoc olana kadar açmayın apis gününe sakalyın apisde açın apis de 35 -36 parçadan sonra daha apis için kutu açmayın zaten 5k uri oynuyor her parçada 36 parçada indirimli sanırım
    90k uriye alacaksınız apisi geri kalan kutuları zeus gününe saklayın zeusda açmaya devam edin havoclarınız fullediyseniz,
    sıra artık hercüllerde aynı şekilde yola kappa yaparak devam edin zaten geminiz eski durumuna göre fazlası ile iyi olacak. Benden bukdar tavsiyelerimi uygulayıp adım adım giderseniz kısa sürede yaparsınız.
    Bşarılar dilerim

İyi Forumlar​

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ağustos 2018
    Spinaci bunu beğendi.
  3. Citadel ile ambar genisleticili olarak pala toplasam 8k pala 1300 gg ediyor. Zeta kapisi acilirmi? Vu arada 8 iris 1 apis mevcut gemide. Yakında lf-3 ile bo-2 ler fullenecek. Sizce bu gemi ile zetayi bitirebilirmiyim?
    İyi forumlar..

4. Bazen 2400 tıklamaya zeta zar zor açılıyor, bazense 1600 tıklamaya açılıyor. Evet elinizdeki gemi zeta yapmaya yeter.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.