oyun tarafından bize verilen ek abonelikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tata tarafından 6 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tata

Tata User

S135648490İndirim-Avantaj-Paketi 09.10.2018aktifS135648493Doubler Advantage Pack 09.10.2018aktif malesef indirim paketi aktif ama kutu etkin değil 3-4 kez denedim indirim oluyor kutu topladığımda yokmuş gibi topluyorum aydınlatırsanız sevinirim

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Katlayıcınızın aktif olup olmadığın destekler kısmından görebilirsiniz.

İyi forumlar...

3. helebidur2

helebidur2 User

oyun tarafından mı verildi satın mı aldınız

4. Tata

Tata User

satın almıştım ayın 4 ünde sona erdi ama oyun uzatmış ayın 9 una kadar indirim var kutu katlayıcı yok baktım destekler kısmında katlayıcı görünmüyor ama ana sayfadaki aboneliklerde yukarıda kopyaladığım şekilde

5. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Uridium sayfasına tıklayarak abonelikler kısmından bir screenshot alıp supporta başvurabilirsiniz.Satın aldığınız paketin süresinin ayın 4 ile birlikte sona erdiğini belirtiyorsunuz.Oyun takviminden inidirm paketi gelmiş olabilir.İndirimin süresi bu şekilde uzamıştır lakin katlayıcının süresi uzamamıştır.Tarihler kontrol edip gerçekten dediğiniz gibiyse supporta başvurunuz.

İyi forumlar.

6. Tata

Tata User

yolladım adminim supporta konuyu kilitleyebilirsiniz yardımlarınız için -Paradise- Okyanus çok teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ekim 2018
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 6 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.