Oyun tarihinde

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 29 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nonono20

nonono20 User

Sanırım bu kadar, oyuncusunu madur eden, kendisine düşman eden, 3. parti yazılımları illegal olarak serbest bırakan bir oyun, ne de bir oyun şirketi görebilmek zordur. Bigpoint Almanya ekibi bu zoru başarmıştır.

Karamsarlık ve kitle yöneltmeden dolayı özür diliyorum. Lakin zaten kitle de bunun farkındadır.

Yine cezaya sebebiyet verebileceğini bilsemde tekrardan ikaz ediyorum. Sorunlardan dolayı bir süreliğine oyun içi satın alımları minimal seviyeye çekersek, bigpoint ekibinin dikkatini çekebilme şansımız mevcuttur. (Tabi böyle bir ekip kaldıysa).

Üzülerek söylüyorum ki, oyun tarihinde neredeyse hiç bir oyun; oyunu düzeltme amaçlı yapılan teknik servislerle oyunu bitimin eşiğine getirmemiş, yine bu sebepten dolayı oyuncularını üç ila dört hafta gibi bir süre bitmek bilmeyen bir lag ile baş başa bırakmamıştır.

Bu adeta bir oyun şirketi için yüz karası ve utanç kaynağı olmuştur, olacaktır, olmalıdır.

Saygılarla, iyi forumlar.

2. nonono20

nonono20 User

Maalesef söylediklerinde saçma bulurdum ancak şu an anlıyorum ki, hiç uridium sayfalarında problem olmaz, hiç helix %400 geldiğinde problem olmaz. Bu işlermleri takır takır yapabilirsiniz.

3. Bu oyunu ayakta tutan sadece sıralama hastalarıdır. Adamlar 2 hafta para yatırmasa destek çekmese bakın bu oyun nasıl düzelicek ama gel gör ki bizim milletimiz soyulmaya alışık bakalım ne olacak bu oyunun hali. Bir gram hakkım varsa haram zıkkım olsun bu şirkete.

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Sıra sıra gidicem.

İllegal programlar serbest değil ama yeteri kadar denetleme yok bu doğru.

Oyun içi satın alımları istediğiniz gibi almamaya hakkınız var diğer arkadaşlarada bu konuda fikir belirtebilirsiniz bu sizin özgür hakkınız.

Ama çözümü olur mu ne kadar başarılı olur bilemiyorum.

Başarılı olacağını bilsem sizi destekleyeceğimden emin olabilirsiniz.

Lag sorunları evet adate utanç kaynağı.

Özellikle türk sunucularında olması daha da büyük bir utanç kaynağı haklısınız.

Onca server arasında sadece yoğunlukla türkiye sunucularında olması insanın canını sıkıyor.

Ama dediğim gibi elden ne gelir derseniz bizden bir şey gelmez.

Benim yetkimi geç artemisin bile yapabilceği fazla bir şey yok.

Umut fakirin ekmeği derler ama ne zamana kadar böyle gider bilinmez.

Umarım yakında düzelir.

İyi forumlar..

*LİON*[TET] ve nonono20 bunu beğendi.
  5. Ne kadar güzel açıklamışsın durumu :)) Sonuna kadar katılıyorum...

6. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Peki siz ve diğer takım üyelerinin bu görevi yapmaları anlamı nedir? Yani elinize ne geçiyor? Ayda düzenli düzensiz uridium, vip tarzı şeyler verildiğini biliyorum ama sırf bunun için bu görev yapılırmı bilemiyorum.

7. Yapacak daha iyi birşeyi yok demekki sorduğun soruya bak. Oyundan kişiye atlayıverdin hemen.

8. Merhaba,

Forum moderatörlüğü görevinin sadece bahsettiğiniz şeylerden dolayı olduğunu düşünmüyorum, ne amaçla yapılırsa yapılsın sonuç olarak bizler size yardımcı olmak için buradayız.
    Oyundaki teknik sorunlardan dolayı bu şekilde davranıyorsanız eğer bir takım sorunların çözülmesi zaman alabiliyor.
    Bu yüzden sakinliğinizini korumanızı rica ediyorum..

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Eylül 2018
  9. SiMSeK53TR

SiMSeK53TR User

Oyundan kişiye niye atladım çünkü modlar ve adminler var ama ellerinden hiç bir şey gelmiyor. Haliyle ne diye bu görevi yapıyorsunuz diye insan sormak istiyor?

Yardımcı olduğunuz konular elbet var ama siz görevli olduğunuz kadar aynı zamanda da bu oyunu oynayan oyunculardan birisiniz. Sizde oyundaki sorunların farkındasınız bunu biliyoruz. Oyunda sorunlar varken ve oyun yöneticileri, geliştiricileri birşey yapmıyorken sizin bu görevi yürütmeniz bana anlamsız geliyor.

Aslında oyun yöneticileri ve geliştiricilerine en güzel tepkiyi siz takım görevlileri verebilirsiniz. Eğer hep beraber görev bırakırsanız yada görev bırakma eyleminde bulunursanız durumunun ne kadar kötüye gittiğini daha net anlayabilirler.

10. Merhaba,

Bizlerde oyuncuyuz sizin dediğiniz gibi oyundaki teknik problemlerin ne kadar ne derecede olduğunu görebiliyoruz.
    Sorunlara çözüm bulabilmek için buradaki görevimizi yerine getirdikten sonra üstlerimize rapor geçiyoruz,onlar da gerekli yerlere iletimini yapıyorlar.
    Moderatör arkadaşlarımızla hep beraber görevi bırakmak bir kaçış olacaktır ve biz bunu istemeyiz , bizler yaptığımız görevi en iyi şekilde yerine getirip sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    Sizlerin ne kadar mağdur olduğunu görebiliyoruz ama şuan için beklemek zorundayız, bu yüzden biraz daha sakin olalım..

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.