Oyun Ve Forumdaki Ünvanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bay_m tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tanrı Ünvanları Değiştirilsinmi Değiştirilmesnmi ?

1. Değiştirilsin

oy sayısı 5
    50,0%
  2. Değiştirilmesin

oy sayısı 5
    50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bay_m

bay_m User

Arkadaşlar Beni Rahatsız ettiği gibi sizleride rahatsız ettiğine innadığım ve değişmesi için sizlerinde desteğine ihtiyaç duyduğum Beyaz Önlüklü Tanrı Forum Yarı Tanrısı Gibi ünvanların Değiştirilmesi daha yerinde olmazmı ?

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu tür önerilerinizi buraya değil güncelleme ve fikir havuzu bölümüne açmalısınız. Konuyu uygun bölüme taşıyorum

İyi Forumlar.

3. Merhaba ,

Ne gibi bir rahatsızlık verdi pek anlayamadım. Ayrıca rahatsız olduklarınızın yerine alternatifleriniz var mı ?

İyi forumlar.

4. Oyundaki ünvan isteğe göre seçilebilir fakat forumdaki ünvan mecburi olduğu için sadece forum rütbesinde değişiklik yapılması iyi olur.

5. hakkaten yaa benide bu ıvır zıvır açılan konular oldukça rahatsız ediyor..forum rütbesi haha..

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzuna açılan konulara yorum yaparken,ikili tartışmalara girmeden yapmaya çalışalım.

Tartışma konularınının devamında kırıcı cümleler yazılabiliyor.Dikkatli olalım.

Keyifli Forumlar.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Allah arapcadir birdir tekdir muslumanlara aittir.Tanri tapilan manasinda gayri muslumlerin kullandigi bir inanistir. ve dolayisi ile bu oyun bir alman oyunu diledikleri terimi kullanmalari dogaldir.degerlerimize zarar vermedigi surece boyle seylerin sakincasi yoktur.-1

8. Merhaba ,

Doğru " Allah " arapça'dır fakat zamanında Türk'lerde " Tanrı " ifadesini kullanmıştır. Neyse bu tür konulara girmek her zaman iyi sonuçlara sebep olmuyor. Ayrıca oyun müslümanların yaptığı bir oyun değil ki hata var burasını düzeltin diyelim.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.