Öneri Oyun Verimliliği İçin Birkaç Küçük Öneri...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••●єƒѕαηє_Jυѕт●••• tarafından 19 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Görüşlerime Genel Olarak Katılıyor Musunuz?

1. Evet.

2. Hayır.

3. Düzenlenebilir.

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bilindiği üzere, oyunumuz ilk zamanlardaki tadını ve heyecanını vermemekle birlikte, her geçen gün oyuncu sayısında azalmalar meydana geliyor ve popülarite kaybı yaşıyor. Bu hususlarda, yılların oyuncusu olarak, benim de birkaç önerim bulunuyor...

1- Güçlü Bir Başlangıç ;
    > Oyun yeni üyelere her ne kadar ücretsiz özel ekipman ve avantajlar sunsa da, yeni başlayan veya geri dönen oyuncuların büyük bir kısmı, oyunun genel doruğuna uyum sağlamakta zorlanacağı, bunun bir hayli zaman alacağı düşüncesiyle adapte olamayıp, henüz yolun başındayken ümitsizlik içinde devamsızlık gösteriyor. Bu konuda sistemin, yeni başlayanlar için kötünün iyisi seviyesinde tam bir hangar ve ekipman paketini bir görev karşılığında (full lf3, full 2. derece kalkan, jeneratör v.s.) ödül olarak vermesi sağlanıp, oyuncunun motive olarak devamlılığının artmasına imkan verilmesi.

2- Tek Çatı Altında ;
    > Bilindiği üzere, oyundaki ana tema; Bulunan 3 şirketten birine bağlı olarak, rakip 2 şirket üyelerine karşı mücadele vermek. Ancak klanlardaki çoklu şirket üyeliklerine imkan verilmesi, ilk olarak oyunun ana fikrine zıttır. Bununla birlikte, oyuncuların şikayetçi olduğu konuların başında gelenlerden biri olarak; Oyun bile olsa, beraber mücadele etmeniz gereken insanlar tarafından, kendi evinizde düşman olarak görülüp, o şekilde bir muameleye maruz kalmak olduça can sıkıcı olabilmektedir ve oyunu amacının dışına itip, bir kaos ortamına çevirmektedir. Bu konunun sepep olduğu, sayılabilir onlarca rahatsız edici durum vardır. ( Örneğin rakip şirketteki şamandırayı kendi haritama getirmek üzereyken, aynı şirketten bir üyenin buna engel olmasının verdiği hissiyatı tahmin edebilmek zor değil.) Bu sebeple, Belli bir şirkete üye olan bir oyuncunun açtığı klana, sadece kendi şirketinden üye alabilmesinin sağlanması...

3- İhbar hattı mı ? Şurada bir bot buldum.
    > Yıllardır bot olaylarına bir çözüm bulunabilmiş değil. Bence kolay bir sistemle olayın büyük ölçüde önüne geçebilmek mümkün. Bu konuda iki fikrim var ilk olarak, oyuna eklenecek ve destek ekibine doğrudan bağlantılı bir sekme ile, bot olduğundan emin olunan bir oyuncunun nickini, hemen o an sıcağı sıcağına ilgili sekmeden destek ekibiyle paylaşmak yoluyla hesabın incelenebilmesine imkan sağlamak. O an kontrol edilemese bile ihbar saati göz önüne alınarak hesabın incelenmesine başlamak... Diğer önerim ise, oyunda belli saatlerde aktif olan bir destek sorumlusuna yine bot olduğu düşünülen oyuncuyu ihbar edip, sorumlu kişinin verilen bölgeye giderek incelemesini sağlamak...

4- İnanamıyorum! Bu O...
    > Gizemler herkes tarafından sevilmiş ve her zaman merak uyandırmıştır. Bununla birlikte, gizem; Bulunduğu yere hep bir popülerlik kazandırmıştır. Bu sebeple; Oyuna bugüne kadar görülmemiş ama varlığı kesin olan bir veya birden fazla objenin kazandırılması, oyunun albenisini arttıracaktır. Bu, mini haritada gözükmeyen, çok nadiren ortaya çıkan saldırgan bir Npc olabilir; Kim gizemli biri tarafından imha edilmeye kızabilir ki ? Bu, yine çok nadir ortaya çıkan ve her serverda maksimum 1 adet çıkabilecek, alınması serbest ama hatrı sayılır ödüllerin olduğu bir kutu da olabilir. Aynı anda bunların ikisi de ve daha fazla gizemli obje de olabilir. Oyuna zararı olmayıp, faydası olacağı kesin.

Düşündüğüm ve sunabileceğim bir çok öneriden bazıları bunlar. İlgi görüp tartışıldığına şahit olduktan sonra geri kalanları sunacağım. Saygılarımla...

2. Aria

Aria User

1; Yeni bir hesap aç, 1-2 yaratık kes açık artırmadan. Golait alıyon. Görevleri yapınca, zaten lf4 lf3 veriyor. Ayrıca günlük girişler ile lf4 lf3 alıyorsun. skylab 1 haftada yüksek seviyeye getirebiliyorsun.

2; Klanlar konusunda haklısınız. Bende şikayetçiyim. Klanlar rezalet. Düşman dalıyor, dost kesiyor. Biz dost kesiyoz - yiyoz. :D

3; Her etrafında dönen ve kutu toplayan bot desek adam kalmaz. Oyunun %90 bot zaten %10 oyuncu. Fikir saçma, açıkça bot serbest olmalı. Oyun içine entegre etsinler. Zaten oyuncu az, bari öyle kazanılır. Server doluşur, 10.000 oyuncu kes görevlerini yaparız.

4; Etkinliklerde haritada 1 demener çıktı, hayatımız yediler. :D Görev yapamadım 12 gün her dk demener vurmaya gittim x4 ile :D 5 saniyede öldüm, adamlar beni 500 defa kesti, vip olmasa, biterdim. :D ama görev bitmedi, iptal ettim. Sonra bende mayın attım orada :D

Demek istediğim oyun klanlaşmış, full elitler doluşmuş, onları başka servere atsak yerlidir. :D

3. Yorumuna saygım sonsuz ama anlaşılan beni hiç anlamamışsın yada ezbere okumuşs, yazmışsın. Sadece gülüyorum. yine de teşekkürler. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.