oyun yavaşladı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Deli.Arnavut. tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. internet hızım 16mgps olmasına rağmen sabahtan beri atlama kapısından atlıyorum haritalar geç yükleniyor bir oyuncuyu tutuyorum kesmek istiyorum fakat kesemiyorum lazer ateşlenmiyor.çerezleri temizleyin gibi muhabbet yapmayın nolur hepsini temizledim modemi aç kapa yaptım fakat sorun hala devam ediyor.Ne yapmalıyım ?

2. Merhaba ,

Hız testi yaptınız mı ? Adil kullanım limiti varsa dolmuş olabilir. Eğer adil kullanım limiti dolduysa bağlantı hızınız 3 Mbps'ye düşüyor.

İyi forumlar.

3. yaptım fakat sonuç yine 16mgps niye böyle oluyor anlamadım :(

4. Merhaba ,

Hangi tarayıcıyı kullanıyor sunuz ? Farklı tarayıcılar ile denemeler yaptınız mı ? Flash Player güncel mi değil mi ?

İyi forumlar.

5. flash player en son sürüm tarayıcı google chrome farklı tarayıcılar da kullandım fakat sorun hala devam ediyor

6. Merhaba ,

Peki bu sıkıntıyı hangi server'da yaşıyor sunuz ? Ayrıca tarayıcıda boş yere bir defa tıklayıp " F " tuşuna basıp sol üst köşede çıkan FPS ve ram kullanımını bir süre takip edip yazabilir misiniz ?

İyi forumlar.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

Turkiye siber saldiri varmisya ondandir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Aralık 2015
  8. fps:60 ram da 280 290 mb arası değişiyor ama bugün biraz daha iyi adminim yavaş değil bugün :)

9. Merhaba ,

Haberlerde dinlediğim kadarı ile arkadaşımızın dediği gibi siber saldırılar oluyormuş ve bu saldırılardan dolayı bağlantılarda yavaşlama ya da erişilmek istenen yerlere erişimde gecikme veya erişememe gibi durumlara neden olabiliyormuş.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.