Oyun Yavaşlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Forumcu tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumcu

Forumcu User

Ya Benim Darkorbitim Fazla Yavaş Artı Geç Açılıyor Artı Arkapalanlar Falan AÇılmıyor Anlayacağınız bunu Hızlandırmak İçin Önerileriniz Varmı Modoröterlerim Konuyu Gerekli Yere Taşırsanız Nere Açıçağımı Bilemedimde :)

2. Açıklamalar/Sözlük kısmında Fps, DNS Önbelleği Temizleme, S.S.S. : Önbelleği ve çerezleri temizleme, FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler, Flash Player Hakkında Bilgiler ve S.S.S. : En iyi Oyun Performasi icin Flash Player!! adlı konulara bakabilirsin.

Ama genede bunlardan önce Çerezlerini ve net geçmişini silersen biraz da olsa etki edebilir. Tabikide oynarken başka hiçbirşey açık olmasın. Sonra oyundayken farenin sağına tıkla ve çıkan şeyde '' Ayarlar... '' tıkla. Sonra oradan soldan 3. yani dosya resmi olana tıkla. Sonra oradaki ibreyi sonuna kadar çek. :

Son düzenlenen: 30 May 2014
  3. Forumcu

Forumcu User

Ya ccleaner Diğe Programdan Bütün Çerezleri Siliyorum GEçmişi Flan Hepsinii

Cevap İçin TEşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 May 2014
  4. Onun için modlar cevap verecektir. Şimdi cevabımı güncelliyorum bak...

Forumcu bunu beğendi.
  5. Forumcu

Forumcu User

Saol Teşekkür Ederim

6. Merhaba ,

- Eğer kablosuz bağlantı kullanıyorsanız sinyal zayıfladığında olabilir.
    - Tarayıcılardan kaynaklı olabiliyor. Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.
    - Flash Player güncel değilse güncelleyin.
    - DNS ayarı varsa iptal edin bazen etkileyebiliyor.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.