Öneri Oyun Yeni Baştan Güncellensin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve qwerty2 tarafından 15 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı?

1. Evet kesinlikle olmalı.

oy sayısı 3
    30,0%
  2. Olabilir ama bu konuda tereddütlerim var.

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Kararsızım.

oy sayısı 1
    10,0%
  4. Hayır olmasın.

oy sayısı 6
    60,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. qwerty2

qwerty2 User

Merhaba arkadaşlar bu konuyu oyundaki dengesizliğe bir çözüm bulabilmek için açıyorum fikrim şu herkesin bildiği gibi Darkorbit oyunu yeni başlayan biri için aşırı derecede zor tamam eskiye nazaran yeni başlayanları düşünülerek gerek x-1 haritalarında saldırı koruması olsun gerekse yeni başlayanlara yardım amaçlı görevler olsun eklendi oyuna ama bu ne yazıkki durumu kurtarmıyor. Full dediğimiz bir çarla oyuna yeni başlayan birisi arasındaki uçurum inanılmaz seviyede bu yüzden yeni başlayanlar çok çabuk oyundan sıkılabiliyor. Çünkü bu oyunculara kafa tutamıyorlar bunu bırakın kasılabilecekleri ortamı dahi bulamıyorlar. Tamam ben hemen hesap aç serverin kralı ol demiyorum ama en azından birkaç saniye dayanabilecekleri bir ortam olsun. Bunu bulamayan oyuncuların birçoğu çareyi oyunu bırakmakta buluyorlar bu sefer full gemilerin kesebileceği oyuncu haritada olmadığı için bunlarda bir süre sonra oyunu bırakma noktasına geliyor. Oyuna biraz denge getirilse ne bileyim gerekirse oyundaki tüm öğeler elden geçirilse verdikleri avantajlar dezavantajlar tekrar düzenlense belki daha iyi bir oyun haline dönüşebilir. Örnek vericek olursam tüm ekipmanları elit olan full bir oyuncuya karşı 1000 tane bile yeni hesap açarsanız o oyuncu bu 1000 hesabı çok rahat ezicektir. bu mantıklı da değil benim fikrimce bu yüzden açıkcası çok sevdiğim ve yıllardır oynadığım bir oyun olmasına rağmen Darkorbiti yakın çevreme bile tavsiye edemiyorum. Ekipmanların elden geçirilmesi olayını şöyle özetleyebilirim mesela tasarımları ele alalım son gelen cerrah tasarımıyla birlikte bunu alanlar başka tasarım kullanmıyorlar neden çünkü avantajları diğerlerininkinden çok fazla tasarımlar arasında bir denge kurulmalı mesela bazılarının avantajları iyleştirilmeli bazılarına ise avantajı düşürülmeli gerekirse dezavantaj verilmeli. bunun dışında gerekirse gemilere bir güncelleme gelebilir defcom ve nostromo gemilerine olduğu gibi başlangıç gemileri biraz güçlendirilebilir belkide yada elit gemilerin verdiği hasar ve kalkanda düşüş yapılmalı. Ne kadar olduğunu belirtmicem eğer fikir olumlu görülürse bunu Darkorbit çözücektir zaten. Olumlu olumsuz görüş ve düşüncelerinizi yazıp paylaşırsanız sevinirim.

2. Elit birisi ile tabii ki yeni başlayan arasında fark olacak. Ne demek yeni başlamış oyuncu elit birisine kafa tutsun?

Ben LF4 full edeyim, ekipmanları geliştireyim, arge için o kadar uridium dökeyim, vuruş az daha artsın diye havoc peşinde koşayım ama yeni başlamış birisi gelsin bana kafa tutmak istesin? Asıl adaletsizlik bu..

3. Bu fikrin gerçekleşmesi imkansız. Herkes tarafından büyük tepki gösterilir.

Yeni başlayanlar için güzel bir fikir var reklam gibi olmasında :D "Savaş Puanı Sistemi" adlı konuda yeni başlayanları koruyacak çözüm var.

4. Defcom nostromo vs gemiler güçlendirilmeli demişsin , sadece bu uygun geldi. Kararsızım o_O ama bu yazdıklarının gerçekleşeceğini pek sanmam kardeşim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.