Bug / Oyun hatasi Oyun yine mükemmel akıyor.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BABAKURT tarafından 6 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BABAKURT

BABAKURT User

Dün gece destek çektim ve oyunu oynayamıyorum maalesef. Sakın internete suç atmayın 100mbps download ve 5mbps upload hızına sahip net kullanıyorum. Şimdi ben boşa mı para verdim? Bir daha niye destek çekeyim bana hizmet veremiyorsanız? Bu gün de hafta sonu yarına anca yanıt verirsiniz. Sadece görün diye açıyorum bu konuyu vereceğiniz cevabı verip konuyu kilitliye bilirsiniz.

2. YΛИKΞΞ

YΛИKΞΞ User

Aynı sorun tr1 dede var oyun oynanmıyor

3. HSWCloud

HSWCloud User

aynı sorun var bende de mükemmel. anlatmaya gerek yok

Son düzenlenen: 6 May 2018
  4. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Donma veya lag şikayetiniz var ise har dosyasını supporta gönderirseniz problemin kaynağını görüp müdahale etme şansı tanıyabilirsiniz. Fakat bu tarz durumlarda oyuncular sadece şikayet ettikleri için sorunun kaynağına inilemiyor. Genellikle pazar günleri yaşanan lag probleminin kaynağı çeşitli sebeplerden olabiliyor.

Eğer sorununuz farklı ise lütfen belirtiniz çünkü yazınızdan sadece tahmin yürüterek bir sonuca varabiliyorum probleminizi net olarak anlatmazsanız size bir çözüm sunamam.

İyi forumlar...

5. yeter be kardeşim hep şikayet hep şikayet.bi yandan lag-donma,bi yandan tortu tortu tortu.yediniz kadının kafasını.artemis sizin yüzünüzden 10 kilo verdi belki kadıncağaz.manken gibi yapçanız sonunda o olcak.hep stres hep stres hep stres.sizin yüzünüzden bırakıp giderse anlacanız o zaman.istifa etip gitmesini mi istiyonuz?kadın yamayı getirip- getircene pişman oldu belkide sizin yüzünüzden.

6. BABAKURT

BABAKURT User

Kardeş bir şey filan mı kullanıyorsun? Yanlış konuya mı yazdım yoksa? Artemis ile ne alakası var bu olayın onu anlamadım. Yamayı da getiren Artemis değil Darkorbit ekibi. Artemis sadece tr den sorumlu admin. Ben buradan şikayet edeceğim almanya ya iletilecek. ben enayimiyim ki 12,5 tl para vericem kapı döneyim diye oyun da sorun olunca kimseye şikayet etmeyeceğim?

7. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Artemis teknik olaylara müdahale edemez. Onu elçi gibi görebilirsiniz sizlerin elçisi.

Şijayet etmek en doğal hakkınız bunları iletmekte bizim görevimiz. lütfen arkadaşımızın yazdıklarına takılmayınız. Ortada yanlış bir düşünce vardı ben müdahale ettiğimi düşünüyorum.

İyi Forumlar.

8. BABAKURT

BABAKURT User

Teşekkür ederim adminim. konuyu kilitleye bilirsiniz. Tartışma çıkmasın.

9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz. Konunuz isteğiniz üzre kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.