Oyun yükleniyorda kalıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SorryForDeadYou tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyun Böyle kalıyor 30 dakikadır giremiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2015
  2. Lalie

Lalie User

türkiyede sorun var herkezin interneti problemli fiber harici 8 mb/ 16 mbsn internet kullananlar boyle buyuk ıhtımal yarın felan duzelir.

3. Bende de yükleniyor kısmı doluyor oyuna girerken yeşil şeyler var onlar doluyor ya, işte orda kalıyor :D Ben de tam premium aldım oyuna giremedim korktum bir an :D

4. ispanyayla siber savaş yapıyormuşuz şuan ondanmış :D

5. kursat_822

kursat_822 User

yeme la bızı :D

o deılde benım suan her sıteye gırıs hızım dustu

6. Benim geri geldi girebiliyorum.

7. kursat_822

kursat_822 User

bnde durum aynı hala gelır 1-2 dk ya

8. İnternette genel bir sorun olmuş galiba, herkes etkilenmiş. Chatede yazılıyor.

9. Lalie

Lalie User

yarım saattır baglantı kuruluyor dıyor beklıyorum hala

10. şuan bağlanıyor ben girdim

valla vardı daha yeni bitti :D

11. Bir baktım 3 mbs ye düşmüş ama ona rağmen sanki 96 kbs deyim

Arkadaşlar internet hızının düşmesi sanırım Türkiyeye yapılan bir siber saldırıdan kaynaklı tüm Türkiyede olduğuna göre bu siber saldırıdır.

Şimdi ben size saldırının detaylarını anlatayım:

Muhtemelen sunuculara DDOS atmışlardır ki DDOS virüsleri hedef sunucuya atılınca ağda bulunan diğer sunucular arası iletişim yavaşlar ve aksamaya uğrar.

Hedeflerde büyük ihtimal internet dağıtım servislerinin sunucuları vardı yani

TTNET , Kablo tv , Superonline ve D-smart gibi dağıtım şirketlerinin sunucularına yapılmış bir şey bu.

Türkiyenin siber saldırılara karşı önlem alması gerekli diye düşünüyorum. Bundan 3 ay önce bütün ülkenin elektriğini 12 saat kesmişlerdi.

Son düzenlenen: 26 Ağustos 2015
  12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Mesajlarınıza göre sorununuz düzelmiş. Ülkemizdeki internet ağından kaynaklandığı büyük bir ihtimal.
    Başka sorunuz var mı? Konuyu kilitleyeceğim.

İyi Forumlar.

13. yok kilitlensin

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.