Destek Oyun yükleniyorda kalıyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve FlamesLordTRR tarafından 8 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. https://i.hizliresim.com/ci5hg3o.pngMaalesef her pazar ve etkinliklerin oldugu zamanlarda oldugu gibi bugun 00:00 pazar gününe giriş yaptığımıza oyun genel olarak yükleniyorda kalıyor o kadar çektiğimiz destekler katlayıcılar vs. yine çöpe gitti sorulacak olan sorular
    Oyun neden sürekli gidiyor özellikle her önemli günlerde
    Oyun sürekli aynı hatalar aynı sorunlar çemberinde kısır döngüde kalıyor
    Ve bu kadar sorunlar silsilesi devam ederken yönetim neden bu sorun ile açıklama yapmıyor ?
    Örnek şu sorun şu sebepten dolayı vs. vs.
    bize yani oyunculara geri dönüş yapılan teknik ekip ilgileniyor merkez resmi duyuraya göre kod telafisi maalesef her zaman olduğu gibi sus payı...
    Lütfen bu sorunlar neden oluyor neden detaylı açıklama yapılmıyor gerek tekniksel gerek en üst yönetim ağzından tüm oyunculara.

o zaman ben bi öneride bulunayım madem her pazar aynı sorun pazar gününe girilmeden sadece bl haritalarında değilde tüm haritalara bot taraması yapın.
    2. olarak ise galaksi kapıları çifte ödülü her pazar gününe değilde haftada 1 gün random yapılsın bu denli sorunlar bi nebze kalkmış olur diye düşünüyorum lütfen @sindabadmoscov.
    Sayın artemis admin sorunumu dinle konumla ilgilen gerekirse en üst yönetime aktar konuyu.

Sayın oyuncular ve yönetim lütfen bu konumu kilitlenmeyin gerekirse saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde bu konuda tartışabiliriz.
    Eskiden ne güzel adminler oyuncularla etkinliklerde bir araya gelirdi ziyaretler olurdu canlı yayınlarda oyuncularla soru cevap videosu yapılırdı..

Bu arada lütfen konuma dns doldur boşalt önbelleği yıka gibi gereksiz cevaplar verilmesin lütfen rica ediyorum...

2. aynı şekilde bende de kalıyor. giriş yapamıyorum 1 saat önce sorun yoktu şuan giremiyorum

FlamesLordTRR bunu beğendi.
  3. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Guest

Merhaba,

Tekerrür eden bağlantı sorunuyla ilgili gerekli raporlamayı yaptım ve siz değerli oyuncuların sorun yaşamaması ve konu ile alakalı bilgilendirilmesi için tüm aşamaları takip ediyorum. Yaşanan sorundan dolayı üzgünüm ve sabrınız için teşekkür ederim.

İyi forumlar.

4. merhaba sayın admin sanada iyi forumlar lütfen raporlamanın cevaplarını bizimlede paylaşır mısın ? ve yazdığım içeriği lütfen en üst yetkililer ile de paylaşır mısın bizzat sorunları ve çözümlerini raporlamaları bizzat bizde duymak ve görmek istiyoruz en yetkili ağızdan..

5. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Guest

Merhaba,

Ben de sizin gibi bir oyuncuyum ve sorunlardan sizin etkilendiğiniz gibi etkileniyorum. Siz değerli oyuncularımızı her türlü sonuçla ilgili bilgilendireceğime emin olabilirsiniz.

Sorunun merkez ekibe taşınması için gerekli raporlamayı yaptım ve ardından gelecek cevabı forumda paylaşacağım.

İyi forumlar.

6. ve lütfen bot taramalarını sadece bl haritalarında değil tüm haritalarında calıstırmalarını lütfen rica edin..

7. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

an itibari ile bağlantı bağlanıyorda kalıyor yeni vip indirim kodu habercisimi :D Batacak bu gidişle premun indirim kodu vere vere , 3 güne gelirmi yoksa bendemi sorun internetde

8. CAREMELA_

CAREMELA_ User

giribilen varmı sadece 3-3 giriyor oyun diğer haritalara gidemiyorum

9. CAREMELA_

CAREMELA_ User

ana sayfada gitmiş ysa nasıl bir oyun yönetimi var

POSEİDON bunu beğendi.
  10. seyfo123

seyfo123 User

yav arkadaş bende sizleri anlayamiyorum oyun köt yöneticiler illilenmiyor kalkiyorsunuz bide para yatiriyorsunuz almayin bişey bakn nasi ilgilenecekler

POSEİDON bunu beğendi.
  11. DamDamSeze

DamDamSeze User

Tr serverlarında yaklaşık iki buçuk aydır çok nadir banlamalar yapılıyor. Sebebi nedir acaba ?

westerya bunu beğendi.
  12. westerya

westerya User

chat e girip muhabbet etmemelerinden kaynaklı. selam nasılsınız de en az 100 yıl ban yersin . benim öyle

POSEİDON bunu beğendi.
  13. sizlerden olumlu bir geri dönüş bekliyoruz umarım bahsettiğim gibi detaylı bir raporlama yapılmıştır merkezi yönetime.
    @sindbadmoscow.
    @PSYCHIATRIST