Oyun yüklenmiyor yardım lütfen

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve thetomganks tarafından 6 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG] [​IMG]

darkorbite giremiyoruz iş mi bu :D

2. [rüya]

[rüya] User

oyunmu yüklenmiyor istemciyimi sildiniz yada yeniden kurmak istediniz kuramıyorsunuz sanki istemci kurulmuyor gibi.

3. önceden yükledim oyuna giremediğim için sildim şimdi tekrar yükledim çünkü giremememin sebebini buldum onu düzelticektim şimdide bu hatayı alıyorum

4. [​IMG]
    bu aşamadan sonra yüklemeye devam etmiyor hata veriyor

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni bulup aç. Bilgisayar kısmı seçili gelmesi lazım değilse oraya tıklarsın. Daha sonra Düzen kısmına tıkla ve Bul yazan yer tıkla. Açılan penceredeki boş yere Darkorbit/darkorbit , Bigpoint/bigpoint gibi yazarak arama yaptır. Çıkanları dikkatli sil. Gerçi kolay kolay başka şeylerle karışmaz. Hiç darkorbit veya bigpoint bağlantılı bir şey bulmadığı zaman setup dosyasını indirip tekrar deneyebilirsin.

Tahminen bazı dosyalar kalmış ve çakışma yapıyor olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. :)