Oyun yüklenmiyor [Yardım]

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve isia_01 tarafından 28 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. isia_01

isia_01 User

slmlar 1 senedir belki oyuna girmiyordum dün oyuna gireyim dedim oyunun yüklenmesi biraz uzun sürdü ve sonunda acıldı.Gelgelelim bugun acmaya calısıyorum oyun bir türlü yüklenmiyor modemi acıp kapatıp ccleanerle temizlik yaptım flash player güncelledim ama yüklenmedi oyun napmam gerekiyor yada problem ne ? Konu yanlıs yere acılmıssa k.bakmayın uzun zamandır girmediğim için bilmiyorum nereye acıcagımı Tesekkürler

2. Merhaba ,

Tam olarak nasıl bir durum yaşıyorsunuz ? Yani yükleme tamamlanıp BASLA yazısı mı gelmiyor yoksa yükleme tamamlanıp BASLA yazısı geldikten sonra server'a bağlanırken Bağlantı kuruluyor ekranın da mı kalıyor ?

Bilgisayarınız da ESET antivirüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz. Başka bir virüs programı varsa onu devre dışı bırakıp deneyiniz.

İyi forumlar.

3. Başla gelene kadar başka ekrana geçme. :)

4. İSYANCI61

İSYANCI61 User

merhaba ben server bağlanamıyorum 1 saat dir acık ama bağlantı yapamıyor sadece bağlanıyor yazıyor gerekli herşeyi yaptım ama olmadı neden bağlanamıyorum
    ıd:[​IMG]66176955

5. KARANLIK

KARANLIK User

Antivirüs programınız varsa kapatınız.Çözülmezse çerezlerinizi temizleyip tekrar giriş yapınız.

6. İSYANCI61

İSYANCI61 User

merhaba ben dediğiniz her şeyi yaptım modem resetledim virüz kapattım cerezleri emizledim ama hala server bağlanamıyor bekliyor sadece

7. bilgisayarı kapatıp açtınmı

8. isia_01

isia_01 User

hayır esetten kaynaklı bi sorun değil antivirüs kullanmıyorum. oyun yükleniyor bağlantı kurulamıyor dün 2 saat bekledim daha sonrasında bağlandı oyuna firewall da kullanmıyorum

9. Peki Dns değiştirmişmiydiniz?.
    Eğer değiştirdiyseniz onu normale alıp tekrar denermisiniz

10. Merhaba ,

• Genel olarak Antivirüs programlarından ( Özellikle ESET ) kaynaklanabiliyor.
    • Farklı tarayıcıları denemekte işe yarayabiliyor.
    • Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyin.
    • Bağlantıyı kesip daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
    • DNS ayarı aktif ise iptal edin ve otomatik DNS aldırın.
    • Yükleme ekranında yükleme tamamlanıp BASLA yazısı gelene kadar bekleyiniz.

Bunların dışında genel bir sorun olmadığı sürece bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.