Oyun Yüklenmiyor

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve __xxxFrostxxx__ tarafından 19 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba oyunum birden bire açılmamaya başladı darkorbit launcher aşırı yavaş ve nick / şifre ekranım yüklenmiyor girişe basıyorum fakat ilerlemiyor dün geceden beri böyle bu sorunu nasıl çözerim ?

ekranım bu şekilde : N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2021
  2. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Konu başlığınız yeniden düzenlenmiştir.

Forum kuralları gereği link paylaşımı yasaktır.

Dün gece yaşanan sorun şuan kontrol ettiğimizde devam etmediği tespit edilmiştir.

Sorun yaşayan arkadaşlarımız gün içerisinde çerezleri temizleyip modemi resetlediğinde tekrar oyuna erişebilmişlerdir.

Lütfen bu yönergeleri yaptıktan sonra dönüş sağlarsanız tekrar yardımcı olmaya çalışırız.

SSS: Dns Önbelleği Temizleme | DarkOrbit TR
    S.S.S. : Önbelleği ve çerezleri temizleme | DarkOrbit TR

İyi Uçuşlar!

3. dediklerinizi yaptım fakat hala aynı normal tarayıcıdan oyunun arka sayfasına girebiliyorum fakat launcher açılmıyor

4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Bazı oyuncularımızın tekrardan giriş sorunu yaşadığına dair raporlama yaptık ve beklemekteyiz. Sorun kaynağı anlaşıldığı an tekrar duyuru yapılacaktır.

İyi Uçuşlar!

5. oyuna gırılmıyor hala