oyun yukluyor siyah ekran gelıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve musa tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. musa

musa User

arkadaslar oyun yukluyor tam acıkcak sıyah ekran gelıyor yardım

2. Merhaba ,

Flash Player'ın güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncel değilse güncelleyip tekrar deneyiniz.

Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizleyip deneyebilirsiniz.

Ayrıca farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. musa

musa User

Flash Player güncelledım modemı kapattım sımdı baska bı tarayıcıdan gırdım yukluyor cıkıyor duruyor

4. titans___

titans___ User

ya hocam chrome kullanıyorum windovs 8 suport da bana windovs 7den çerez nassıl temizleniri yolluyorlar kaç senedir aynı bir acaiplik var kaç kalkan geliştirdim çerez için bu spy malvare temzilemek için ayrı program aldım çünki bu programdan önceki bilgisyar çöp oldu kendne gelemiyor ve siz hala flash güncelmi diyorsunuz bilgisayar hızlandı ama oyunu açınca etkileniyor adamlara hızda yakalıyamıyorum hep belli adamlar spacede basit gemiler yetişemiyor ben full lf4 üm kullanmadım neden çünki iş yerinde bilgsayarı açıp otoda kullanamam kullananlarada çok kötü laflar ettim kullanamıyorum açıkcası halada ediyorum banda yesem edicem çünki kullananların karakterinide bilyorum

5. Merhaba ,

Bilgisayarınızda ESET antivirüs yada başka bir virüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyiniz.

İyi forumlar.

6. musa

musa User

yok aynı sorun olmuyor
    baska bı yol varmı ?

7. Merhaba ,

Aklıma gelen bütün alternatif yöntemleri yazdım. Daha farklı bir durum var sanırım. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır şekilde support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

8. musa

musa User

tşk ederım usta ıyı geceler sımdıden ıyı bayramlar dılerım

9. Merhaba ,

Rica ederim keşke forumda çözebilseydik. Teşekkür ederim size de hayırlı bayramlar.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

musa bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.