oyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve miraç68 tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. miraç68

miraç68 User

ben darkorbite girince bilgisayarım kapanıo otomotikmen sizce ne yapabilirim

2. Sistem ozellikleriniz dusuk ise makina kendini yakmamak icin kapatir.

Sistem ozellikleriniz nedir ?

3. miraç68

miraç68 User

windos xp

4. sistem özellikleri nedir ?

Mış

:D

5. miraç68

miraç68 User

bi vilgi verin lütfen

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Başlat tuşuna bas arama yerine dxdiag yazıp enter tuşuna basınca biraz bekle karşına bir ekran çıkacak oradakleri yazabilir ya da ekran görüntüsünü buraya atabilirsin...

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Forum kurallar gereğince üst üste cevap vermemenizi rica ediyorum.

Keyifli forumlar.

8. sen tr3 değil misin

9. miraç68

miraç68 User

tr 5 de yim

10. WolfWar

WolfWar User

Yeni bilgisayar al :D

11. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

XP işletim sistemi miyadını doldurmuş olup artık güncelleme yapmamaktadır bu sebetendir ki bazı driverleri güncelleyemediğinden açmak ve ya çalıştırmak istediğiniz dosya veya oyunlar da sorunlar yaşamanız doğaldır,sistem donanımlarınız uygun ise Windows 7 veya Windosw 8 'e geçmenizi önerebilirim.

iyi Forumlar.

12. SORRYAGA

SORRYAGA User

Evet tr3 mmo...

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya odaklanalım burası sohbet ortamı değildir. Yardımcı olan bilgi veren arakdaşların mesajlarını okuyunuz. Sorununuzun nedenleri vardır.

İyi Forumlar.

14. Şimdi kardeşim dxdiag a gir orada ne var ne yok yaz buraya.

15. Merhaba ,

Bir tek Darkorbit'e girince mi kapanıyor ? Normal zamanlarda her hangi bir kapanma oluyor mu ?

Kesin olmamakla birlikte ya yazılım yada donanım ile ilgili bir sıkıntı nedeniyle olabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.