oyun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 01.FIRTINA(CEN) tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. işinize gelmiyo niye oyunu kapatıyonz boş yere elendik admin istiyorum buraya bunun açklamısı yapacaksınz hakkımı vercekssinz kardeşim boşunamı para yatırıyoz oyuna

2. Birader konu zaten açtık hatta ilk konuyu ben açtım Sürekli konu açmanıza gerek yok

3. kardeş açtım bi kere boşver paramızlan rezil oluyoz gelipte cevap versinler

4. bende herşeyi dizdim destekleri aldım bunları telafi kim edecek soruyorum Supporta mesaj attım ama eminim saçma sapan bir yanıt alacam

5. öyle zaten başka cevap verceklerini zanetmiyorum eyer adam salar gelip burda açıklama yapacaklar.

6. Çiftler bitmesin diye oyuna girdiğimizde yoktu Sırf jackpot a katılmak içindi Desteklere boşa uridium verdim gemiyi bu yüzden kasmadım bunların bedeli ödenmeli

7. aynn bende aynı şekilde

8. Support okuyana kadar trafik kazasında ölür giderim zaten Geçen mesaj attım 2 gün sonra cevabı geldi Sanki adam yeni uykudan uyanıp haa ne oldu dermiş gibi geldi bana :D

9. artık iycene suyu çıktı bu oyunun.paranla rezil olmak bu olsa gerek:mad:.bundan sonra daha farklı davranacam bende

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Teknik sorun gerekli yerlere iletilmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.