OYUNA 3D GELİŞTİRİLSİN VE DROİD TASARIMLARI GELMESİN !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ANKARALI tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

3D VE DROİD ASARIMLARI GİTSİN

1. EVET ,GİTSİN

oy sayısı 17
    56,7%
  2. HAYIR ,KALSIN

oy sayısı 13
    43,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ILYRevenge

ILYRevenge User

İsteyen 2d geçip paşa paşa oynasın ne bu kadar kastınız, düzenleri beğenmedim bi tek oda güncellemeyle düzenlenir sıkıntı yok bence :)

2. Düzenler berbat (Dalga güzel standart düzen sadece görünüş) %180 kalkan ne ya citadelden zaten hasar çıkmaz adam %180 kalkan verene geçer Ateşi Çek - Kapan 0 hasar. Bu konuda oyum evet ama sen direk kaldırılsın demişsin ben 3D ye bayıldım ayrı ayrı anket yapsaydın keşke -1

3. Prophecy

Prophecy User

Oyuna getirmeniz hataydı!
    Görüntüler nasıl hoşunuza gider Modum görüntüler berbat ötesi Gemiler oyuncağa benziyor , havoclar gözükmüyor.
    Yaratıklar çöp kutusuna mikroba benziyor oyunu batırdılar

Biz belki 3D oynamak istiyoruz!

4. Sen 3D oynamak istemiyosan geç 2D ye. Sana örnek vereyim ben salata yemeyi seviyorum ama sen sevmiyosun. Ülkede salata üretiminimi durduralım ?

Sırf 3D gelicek diye tekrar başladım. Vip çektim. Benim gibi böyle bekleyen hatta tekrar başlayanlara sen ne demeye çalışıyoyosun ?

5. Prophecy

Prophecy User

KARDEŞ BUNU SÖYLEYEN BİNİNCİ KİŞİSİN YETER AMA BEN 3D OYNAMAK İSTİYORUM GÖRÜNTÜLER KÖTÜ DİYORUM SADECE BEN Mİ MESAJ ATIYORUM BU KONUDA YETER AMA!! ŞU BENİM MESAJIMA ALINTI YAPIP 2D OYNA DEMEYİ KESİN!!

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak sakin olunuz.Büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiğinden dolayı yasaktır.

İyi forumlar

7. Prophecy

Prophecy User

O kadar kolay değil sakin olmak Adamlar konularımıza saldırıyor sürekli saçma sapan şeyler yazıyorlar biz mi suçluyuz? İnsan gibi fikrini söyler çekip gider konudan bu ne

uzayx ''alıntı''

2d oyna

başlarım 2d nize ben kimseye 2D istiyoruz 3D kalksın demedim düzeltilmesi için uğraşıyoruz!

8. ÇORBACI

ÇORBACI User

İsteyen 3D oynasın isteyen 2D neyi tartılıyorsunuz.

9. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

3d ile oyunun kötü olmasını anlamadım ama drolar bence kötü değil sanırım siz hep + yönlerini görmüşsünüz nerdeyse + sından çok - sisi var örneğin %25 lazer artıran uçuşun %50 kalkan %5 yayılım %5 hız azaltıyo 1 + için 3 - çoğuda böyle zaten ayrıca alıpta kullanan daha görmedimki bu uçuşları birinin alması için iyice düşünmesi lazım ayrıca yeniliklere açık olmak lazım ben kalmasından yanayım -1

10. Prophecy

Prophecy User

11. tek kelimi berbat olmus vallaha size iyi eglenceler

12. bence kalmalı artık kalıplaşmış oyun düzenleri droid düzenleri adamlar artık ezberlemiş bu yeni düzenler işe yarar bence ful olmayan birinin kalkan veren düzeni aldığını düşünün adam fuller tarafından kesilmeden kapılara kaçabilecek en azndan.

yada extra hasar veren düzeni alan adam daha hızlı kasılır

biz fullere gelince yeni bi heycan oldu bence değişik şeyler deniyecez kapılar için cubi için kapışmak için :)

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

Ben 3D yi beğendim.alıştıktan sonra 2D çok basit ve sıkıcı kalıyor.Diroid düzenleri biraz düşündürücü,al birini vur ötekine tarzında.Bazı yaratıklar çok biçimsiz,savaş istasyonu çok parlak ve göz alıyor ,tallon ve tallinde öyle.bunlarda eksi yanları.

14. Ben sadece uçuş düzenlerinin kalkması tarafındayım.

Prophecy bunu beğendi.
  15. ANKARALI

ANKARALI User

Beyler ben konuyu yanlış açmışım kusura bakmayın 3D kalksın yazmışım bende kalsın istiyorum ama güncelleştirmelerle güzelleşmesini istiyorum ama droid tasarımları %100 kalksın VE KONU BAŞLIĞINI DÜZELTTİM

Son düzenlenen: 2 Temmuz 2015
  16. Merhaba ,

3D grafik güncellemesi ile ilgili olumlu yada olumsuz düşünceleriniz Buraya ve yeni 3D uçuş düzenleri ile ilgili düşüncelerinizi de Buradaki konuya forum kurallarına uygun şekilde yazabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.