Oyuna ''acil'' gelmesi gereken güncellemeler...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahsen_bir_ben tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu ve buna benzer oyun içi haksızlığı engelleyen güncellemeler getirilmeli midir?

1. Evet.

oy sayısı 1
    11,1%
  2. Kesinlikle evet.

oy sayısı 6
    66,7%
  3. Hayır, ben bu şekilde memnunum.

oy sayısı 2
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyundaki herkesin şikayetçi olduğu bir çok sorun var. Ancak bunların başında npc kesmek ve kutu toplamak amaçlı yardımcı programlar ve seprom bugları gelir. Bu sebeple acil olarak:
    1. Mevcut seprom beslemelerin büyük bir kısmının silinmesi ve lazer besleme slotunun gelmesi gerekmektedir. Nedir bu? Hem seprom hem promerium beslemesi aynı anda yapılmalı, npc keserken promerium ve savaşırken seprom güncellemesine tıpkı konfigürasyon değişir gibi kolay bir şekilde geçiş imkanı gelmelidir. NOT: Mevcutta belli seprom beslemeleri elle yapılmış olabilir ancak sürekli kapı yapan, oyunda zaman geçiren vs. arkadaşlar da bilecektir ki 50 milyon, 100 milyon seprom beslemesi hali hazırda bulunamaz. Çünkü sürekli kasılan arkada o oranda beslemesini kaybeder ve seprom üretimi düşünüldüğünde bu besleme yerine aynı oranda gelemez. Örneğin 5 milyon seprom beslemesi baz alınarak bu rakamın üstündekiler silinmelidir. Bu sayede seprom npc'lerde kullanılmayacağı için besleme sahtekarlığına başvurulmaz. Ya da en azından elle seprom besleyip oynayan oyuncuların seprom beslemeleri yaratıklara harcanmaz ve oyunda eşitlik sağlanır.
    2.Oyuna galaxy kapıları, korsan haritaları, uber haritası ve battle (pwp değil) haritaları haricindeki haritalara kutu ya da npc kesimlerinde bir süre sonra tıpkı açık arttırmada olduğu gibi kod uygulaması girilmeli ve bu kod girilmediği takdirde npc ve kutuların içeriklerinden faydalanamamalarını kapsayan bir sistem getirilmeli. Elbette akıllarda sürekli kod mu gireceğiz diye bir soru oluşabilir. Ancak bu kodlar saatte 1 ya da 2 saatte 1 ayarlanması oyun içi devamlılığı çok fazla sekteye uğratmaz. En azından haksız kazanç sağlayanların engellendiğini bilen oyuncular için 15-20 saniye kaybı çok fazla anlam ifade etmemelidir.

Sizler de yorum yaparak bu fikirleri geliştirebilirsiniz. Önceliğiniz eleştirmek değil fikri geliştirmek ve haksızlığı önlemek olursa ileri adım atarız.

Son düzenlenen: 4 May 2018
  2. 来るに

来るに User

Sen 1 saat boyunca NPC'ni kestin kutunu topladın diyelim. Geldi birisi sana saldırdı. Bu sırada ekranına "Oynamaya devam edebilmek için kodu doğrula!" yazan bir mesaj çıktı ve bunun yüzünden(Sadece lazer sıktığın, hiçbir özelliği kullanamadığın) için gemin patladı. Her gün 10-15 kişiye olacak bir durum.

3. Öncelikle konuyu dikkate alıp okuduğun için teşekkürler. Ancak son kısmı okursan eleştirmek yerine fikri geliştirmeye odaklanalım demiştim. Senin dediğin gibi 1 saat boyunca kasılan; npc kesen, kutu toplayan bir arkadaş illaki 1 kere de olsa porttan atlayıp gelir. Mesela porttan atlayıp gelince kod girme süresi 1 saat daha uzatılsın diye bir yorum yapsan daha faydalı olurdu bence. Ayrıca bir ayrıntıyı kaçırmışsın. ben oyun ekranı donsun, hiçbir lazer değişimi, gemi yeteneği kullanılmasın vs. demedim. Dediğim şey; kestiği npc ödül vermesin, topladığı kutu ödül vermesin. Oyun ekranında donma olsun demedim. Tekrar söylüyorum yaptığım öneri kesin doğru demiyorum geliştirmeniz için ya da eksik yanlarını düzeltmeniz için yazdım.

4. 来るに

来るに User

O cevap orada dursun, ben düzenlemeyeyim. Evet yazdığınız şey gerçekten mantıklı. Zenginleştirme ekranı gibi bir şey açılabilir. Sanırım o sırada tuşlara basılabiliyor. Bunun yanında ödül alınmaması da mantıklı. Oyuncunun fark edebileceği fakat oyununu etkilemeyeceği bir şeyler olmalı. Mesela kenarda beliren bir işaret gibi. Yazdığınız şeyden emin olmadan yaptığım yorum yüzünden de kusuruma bakmayın. İyi şanslar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.