Oyuna Bağlanamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve floppy43 tarafından 22 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. floppy43

floppy43 User

Global Amerika 2 Serverinde oynuyorum oyuna bağlanamıyorum oyun hatası yüzünden oyuna giriş yapamıyorum oyun hatası yüzünden patladım oyun hatasının düzeltilmesini istiyorum.

2. Tarayıcı geçmişini temizleyip öyle girmeyi deneyin,mümkünse başka bir tarayıcıdan girmeyi deneyin.Yinede sıkıntı olursa artık beklemeniz gerkecektir sorun giderilmesi için.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

İlgili konumuzdan yardım alabilirsiniz:
    İyi forumlar.

4. floppy43

floppy43 User

Yaptım Denedim yinede aynı sonuç oyunda hata var hata yüzünden oyuna bağlanamıyorum oyun hatasının düzeltilmesi şart

Paylaştığınız adrestekilerin hepsi yerli yerindedir oyunda hata var oyun hatasının düzeltilmesi şart oyun yöneticilerine iletirseniz çok sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2018
  5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba

Supporta mail atarsanız sorunu kısa sürede çözebilirler

İyi Forumlar.

6. global avrupa 1 de oynuyorum bu sabah 8.30 da hadese girdim şu an saat 12.55 ve ben hale hadesdeyim ve hiç bi şekilde çıkamıyorum bir pazarımızı daha yediler

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorununuz iletildi , sizlerde supporta mail atınız , kısa sürede çözülür.

İyi Forumlar

8. aynı sorun tüm global amerika 2 oyuncularında var

9. bu sorun 6 saattir çözülmüyo inşallah önümüzdeki 6 ay içinde çözülür ayrıca supporta sabahtan beri mail atmaktan yoruldum.

10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bizler gerekli yerler ilettik fakat tr ile yabancı ayrı olduğundan dolayı sizlerinde supporta mail atması daha makbul olur.

İyi Forumlar.

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar ,

Sizlere supportan cevap gelmeden sürekli mesaj atarsanız Spam mesaj olarak algılar vede kara listeye alınıp engellenebilirsiniz ve bir daha supportla iletişim kuramayabilirsiniz 1-2 defa attıysanız daha fazla atmanızın bi anlamı olmayacaktır.

İyi Forumlar.

12. iskandinavya serverin de aynı sorun var baglanamıyorum 6 saattir ne zaman cözelecek

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Yabancı server olduğu içni bizler müdahale edemiyoruz sorunu gerekli yerler ilettik en kısa sürede umuyoruzki hallolur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.