oyuna baglanmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GALATASARAY tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna giremiyorum cerez p.c kapatip acdim ama yeniden baglan geliyor kisaca rezet ten sonra yine sorun

2. Bendede aynısı var..
    başla diyorum..başla penceresinin arkasında görev penceresi geliyor ve oyuna bağlanamıyorum

3. aynen bende oyle arkadasim oyunla alakali genel sorun var galiba

4. Merhaba;

Arkadaşlar sabırlı olunuz yeni güncellemelerden sonra bu tür sorunlar olabilir.Sorunlar en kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar.

5. sendemiii:(

6. F£D£RAL

F£D£RAL User

aynen görev penceresi açılıyo sonra tık yok

7. aynen bende de

8. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Son yapılan resetten sonra birkaç sorun ortaya çıktı, bağlantı sorunlarının nedeni de bu durum olabilir. Düzeltme yapıldıkdan sonra oyununuza girebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. 3 saat oldu yine ayni daha yeni ras gele girdim biri kesmis nasil is ya ALLAHINI severseniz sorun bitmiyor

10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyuna belirli yenilikler eklendi.Bundan sonra bazı hatalar oluştu.Sorun bilinmektedir ve en kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.