Oyuna başlama hediyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu ?

1. Evet

oy sayısı 13
    38,2%
  2. HAYIR

oy sayısı 21
    61,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ELFİDA___

ELFİDA___ User

aslında ben haklıyım zaten gidene ne verseler yaranamazlarr ayrıca yaz günü . oyuncu bulmak zor . giden gitmiştirr . gelende olucaktır:)

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. bro 6.günde 45 tane 16level lf4 20 b02 16 .seviye falan full protokol 50 arge 2000ema 1milyon rsb falan yani dalga geçiyosun sen galiba ciddimisin yoksa ?

3. -orkataru-

-orkataru- User

hercül havoc olmasada her yıl dönümünde 50k uri veya 100m credits gibi hediyeler verilebilir her yıl geçtikçe %10 oranında artabilir mesela :)
    böylece hem abartılı hediye verilip dengeler bozulmamış olur hem de yıl dönümleri oyuncuyu sevindirir :)

ELFİDA___ bunu beğendi.
  4. ELFİDA___

ELFİDA___ User

doğumgünü kapıısı gibi bişe olabilirde:)

5. crux20

crux20 User

Beyler havoca herküle laf ediyosunuz.
    Yılda 1 kere verse kötü mü olur

ELFİDA___ bunu beğendi.
  6. ELFİDA___

ELFİDA___ User

buna beyler cevap versin:)

7. elfidaa senin ne işin var buradaa :D

ELFİDA___ bunu beğendi.
  8. Ne olursa olsun dostum.

Bu kabul edilemez.Ben full+full bir oyuncuyum verip vermemesi umurumda olmaz.Kesinlikle oyuncuları memnun edecek ödüller verilmeli ama bu zor elde edilen malzemeler değil...

Konu güzel ancak bu şekilde ödül vermesinden şikayetçi olacak oyuncular olacak ve durum kötüye gidecek.İsyan eden oyuncular arttıkça daha da kötüye gidecek.

Darion26 bunu beğendi.
  9. aynen

ELFİDA___ bunu beğendi.
  10. crux20

crux20 User

ya yılda 1 tane vericek onuda seçiceksin ister lf4 ister havoc sadece 1 tane alacaksın.
    sizce fazla abartmıyormusunuz ? yılda 1 taneden ne cıkar ?

11. ELFİDA___

ELFİDA___ User

heryerde varımm :)

12. Abartan onlar değil, abartan diğer oyuncular. Diğer oyuncular "Ya bu adam yılda 1 tane alsa 31 yılda full elit olur bu ne saçma şey!" diyecek.
    Ama ödüller gerçekten azaltılmalı. Ciddi ciddi dediğim gibi düşünen oyuncu vardır. Onun yerine uri verse mesela? Lf-4 Havoc vs.. şansa bağlı şeyler ama uriyi isteyen bulur sadece zamanını alır. Uri olsa güzel olur bence.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  13. crux20

crux20 User

Günde en az 50 k uri kasıyorum oyun bana o zaman yılda 3 4 mil uri versin

14. Yazımı dikkatli okuyacak olursan "Ben full+full bir oyuncuyum verip vermemesi umurumda olmaz" yazdım.

Diğer oyuncular isyan çıkaracaktır emin olman için yazmıştım..

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Önce ki mesajımda belirttiğim gibi

Bu gelirse bu ekipmanların anlamı kalmaz.

16. Ya zaten gelmeyeceği için kasmayın bu kadar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.