OYUNA BAŞLAMALIMIYIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dolp tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dolp

Dolp User

Selamlar ben 6 yıl seafight oynadım ve oyun para öde ve kazana dönünce bıraktım
    ve bir başka bigpoint oyunu olan darkorbite bakayım dedim. Kısacası arkadaşlar bu oyunda seafight gibi para yatırmamızın zorunlu olduğu bir oyunmu öyle bir oyunsa ne kadar para yatırmam gerekiyor ve sizce bu oyuna başlamalmıyım
    Biraz karışık oldu farkındayım

2. Hayır Kardeşim İster Yatır İster Yatırma Yatırma'dan Da Fullenirsin Kolay Oyun Merak Etme Cok Güzel Bir Oyun :)

3. bence bunada başlama aynen bu oyunda zengin,fakir oyunu para yatırdın senden ii si yok ama yatırmadın senden kötüsü yok...simdi diyeceksin sen niye oynuyosun benim meslek polislik olduğu için kafa dağılıyor ii geliyor ;)

4. Dolp

Dolp User

bir şey daha sormak istiyorum bu oyunda para ile çok büyük bir üstünlük sağlanıyor mu parayla satılan özel toplar gemiler varmı ?

neyse artık başladık bi kere 1 hafta oynamayı düşünüyorum beklentilerimi karşılarsa devam edebilirim teşekkürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2015
  5. oyun kötü ama başda kötü ilk bi kasıl leo al sonra 1-2 m kas levelini 8-9 yap baya bi kutu yap sonra levelini geliştir ve goliathla cubikon kes oyun 10-11 levelden sonra başlıyor partiler süperrr +1 darkorbite

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen tartışma içerikli yorumlarda bulunmaktan uzak duralım.

Tüm kullanıcılar , Birbirinin fikrine saygı duymak zorundadır.

Sorunuza gelecek olursak , Para Yatıran oyuncu da , Para Yatırmayan oyuncu da sonuçta aynı ekipmanı alır.

Para ile alınan özel ekipmanlar bulunmuyor , Para Yatırmadan da ilgili ekipmanları elde edebilirsiniz.

Sadece Bu süreç ( Yani Elit olma süreci ) Para Yatırana göre biraz daha yavaş olur.

Ancak Premium önemli bazı avantajlar sağladığından , almanız önerilir.

Bunun dışında yeni başlamayı düşünüyorsanız , Daha seyrek sunucularda , Geminizi Daha Rahat ve Daha hızlı geliştirebilirsiniz

İyi Forumlar

Dolp bunu beğendi.
  7. Dolp

Dolp User

Teşekkür ederim :)

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı ?

İyi Forumlar

9. Dolp

Dolp User

Şuanlık yok teşekkür ederim

10. hocam sana şöyle diyeyim, eğer ki ben günde 4-5 saat oyun oynarım diyorsan, bu oyunda fullenmen cidden kolay fakat her ay 20 lira kadar bi miktar vermen gerek. ilk başlarda sana çok sıkıcı gelicek, hatta belki bırakıcaksın fakat eğer eğlenmesini bilirsen hiç bırakmayacağın bir oyun

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.