Oyuna gelen yenilik 06.08.2014

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR.6.Emre tarafından 6 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TR.6.Emre

TR.6.Emre User

getirdiğiniz yenilikte pet otomatik toplayıcı acınca ticaret modülünü secemiyoruz ticareti acınca toplayıcı modülünü secemiyoruz düzeltilsin lütfen

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bahsetmiş olduğunuz sorunu denedim ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım dediğiniz gibi toplayıcı da iken ticaret modülü sorunsuz açılmıştır oyunu kapatarak çerezlerinizi temizleyiniz ve hatta tarayıcı değiştirip deneyiniz sorun devam ediyor ise lütfen yazınız.

3. 26 ağustos ne ara geldik ya

4. TR.6.Emre

TR.6.Emre User

ticaret acıkken toplayıcı acın bide adminim

Yanlıs yazmısım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ağustos 2014
  5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Deneyip sonucu yazacağım.

6. ticaret açıkken :D pet hiç birşey yapılmaz ve pet saldırı almaz ben öyle biliyorum ama

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu bir sorun değildir pet ticaret modülüne tıkladığınızda ticaret yapıldıktan sonra pet pasif konuma gelmektedir bu ilk çıktığından beri bu şekildedir ama araştırıcam eğerki bu sonradan olmuş bir hata ise teknik ekibe iletimde bulunurum.

8. TR.6.Emre

TR.6.Emre User

AYNEN adminim Cünkü ticaret acıkkın pet topluyordu satıyorduk simdi 2 si bir olmuyor.

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben ticaret açıkken petin topladığını hala hatırlayamadım ama şuan bir sorun olduğunu zannetmiyorum eğer bu bir sorun ise yazmış olduğum gibi ileteceğim.

Konuya gerekli cevapların verildiğini düşünüyor ve kilitliyorum başka sorunuz olursa lütfen yazın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.