Oyuna geri döndüm eksiklerimi nasıl giderebilirim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve asfew1616 tarafından 25 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. asfew1616

asfew1616 User

Merhaba,

Epey uzun aranın ardından oyuna tekrar başlamaya karar verdim. Oyunun ilk oyuncularından olduğum için epey yenilikten bihaber kalmış durumdayım. Şuan ki gemim de benimle aynı şekilde eskide kalmış durumda tabii.

Gemi özelliklerim ;
    - Goliath ve Vengeance açık
    - 31 LF3 ve hepsi seviye 1
    - Full B02 kalkan ve full hız jeneratör
    - 8 İris ( Apis ve Zeus yok )
    - Pet 8 lvl ( 4 ad. Sv 3 radar protokolü ve Sv 3 Toplayıcı )
    - 11 Ar-Ge puanı
    - Alfa kapısı yapılı sadece
    - Skylab 8 seviye
    - Drone düzeni ( Ok formasyonu, kaplumbağa formasyonu ve X formasyonu )
    -50 k Uridyum ( kasabilirim fazlasını problem yok )

Fark ettiğiniz üzere epey eksik mevcut lakin bir yerden başlamak lazım. Fakat nereden başlayıp nasıl ilerlemem konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum.

Not ; Önceliğin Ar-Ge 24 yapmak ya da paladyum toplayıp zeta kapısı yapmak vs. tarzında belirtip daha sonraki aşamalarda neler yapabileceğimden, uridyumu nereye harcayabileceğimden bahsederseniz çok aydınlatıcı olur.

Teşekkür ederim.

2. Öncelikle skylabınızı geliştirmenizi tavsiye ederim. Bu sürede ise kasılmaya devam edersiniz. Topladığınız gg ve uridium ile pazar günleri zeta yapmalısınız. Böylelikle hem yapmak istediğiniz argeniz için günlük dosya elde edersiniz hem havoclarınız fullenir ve gelen anahtarları zeus gününde açarak apis ve zeus parçası elde edersiniz. Bu süreçte güve ve burgu uçuş düzenini de alabilirsiniz. güve kapılar için ve burgu ise kasılmak için işinize oldukça yarar.

Tabi bunları yaparkende 17 seviyede açılan promethus lazeri görevlerini yaparak 10 adet promethus alabilirsiniz. Şuan için oyunun en iyi lazeri. Kalanları ise acele etmeden yavaş yavaş birleştirden elde edersiniz.
    Promethus için de anahtar gerekecek, bu yüzden bol bol zeta yapmalısınız.

3. xxkubixx

xxkubixx User

Kesinlikle zeta yapman lazım,ister uri kas zeta aç ister pala topla onu sen seç.
    Güve almana gerek yok.Burgu ve kalp al,haritada dolaşırken kalp kullanırsın,kasılırken ve kapılarda burgu kullanırsın.
    Zeta için güve kullanın derler ama güve burgudan sadece 3 saniye falan daha hızlı kesmeni sağlıyor .Senin seviyende gereksiz olur.
    Uri'ni daha önemli şeylere harcarsın.
    Galaktik kapışma kupon kodları çıktı onları kullanmayıda unutma 31'ine kadar vaktin var girmek için kodları.

Son düzenlenen: 25 Ağustos 2019
  4. Merhaba,

Öncelikle tekrar aramıza hoşgeldiniz. Oyunda gemiler ve ekipmanlar dahil pek çok güncelleme oldu. Paladium oyun içinde değerli bir hammaddedir 5-3 haritasında bulunur 15 adet paladıum 1 galaksi enerjisidir ve 5-2 haritasında istasyonda takası yapılabilir. Sklyab 20 lvl yapabilirsin. Zeta Kapısı: 10.Bölümden oluşur.10 Ayrı bölüm ve 46 Dalga ( Wave ) ' dan oluşmaktadır.
    Zeta yapmanız arge yapmanızı kolaylaştırır ve ganimet anahtarlarında lf4, gemilerden Diminsher, Venom, Spectrum vb şeyler kazanabilirsiniz.
    Çifte ödül günlerinde kapı yapmanız faydalı olacaktır. Zeus gününde kutu açmanı öneririm.
    Burada apis ve zeus hakkında bilgi alabilirsiniz.Başka sorularınız varsa yardımcı olayım.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2019
  5. asfew1616

asfew1616 User

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.

O halde ilk olarak uridyum biriktikçe burgu ve kalp düzeni alayım, bu sırada da paladyum toplayarak zeta açmalıyım. Ar-Ge ye şimdilik dokunmuyorum o halde ve zetadan geleceklerle ilerleyeceğim. Lf4 leri de zetadan ve günlük bonuslardan geleceklerle yaparım sanıyorum.

Peki gemi olarak da epey seçenek eklenmiş, oyun içerisinde de inanılmaz yüksek hasarlar gördüm. Gemi tercihleri yüksek hasarı etkiliyor mu ? Gemi tercihim ya da alımım nasıl olmalı ? Uridyum gemiye harcanmaz sanıyorum ki ?

Son olarak da havoc ne bilmiyorum. Bu konuyu aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bence geminizin durumu göz önünde alındığında tüm uridiumunuzu Zeta kapsıına harcamanız en iyi seçenek olacaktır. Zeta Galaksi Kapısı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Zeta kapılarını sadece ve sadece Pazar günü aktif olan Galaksi Kapıları Çifte Ödül Gününde yapmanızı size öneririm. Bu sayede Uridium ve UCB-100 ödülü hariç diğer tüm ödülleri 2 kat alabilirsiniz. Bu etkinlikten yararlanmak için Zeta kapısının son bölümünü Pazar günü bitirmeniz yeterlidir. Burdan kazanacağınız günlük dosyaları Ar-Ge'nizi artırmaya, yeşil ganimet anahatarlarını ise Zeus gününde 9. ve 10. droit olan Apis ve Zeus için kutu açmaya harcayınız. Apis ve Zeus hakkında detaylı bigliye buradan ulaşabilirsiniz. Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü hakkında tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
    Zeus gününün, bir diğer adı ile altın ganimet kutularının haritalarda ne zaman olacağını takvimden takip edebilirsiniz. Zeta kapısından drotilerinize takabileceğiniz özel bir istatiksel droit tasarımı kazanılmaktadır. Bu tasarım Havoc olarak isimlendirilmektedir. Mevcut droitlerinizin hepsini bu tasarımlar ile donattığınızda droitlerinize taktığınız lazerlerin hasarı %10 artacaktır ki, bu da size daha yüksek bir vuruş gücü olarak geri dönecektir. Havoc tasarımı hakkında tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Gemi olarak seçiminizi nasıl kasıldığınıza bağlı olarak seçmeniz en mantıklısı olacaktır. Eğer NPC imha ederek kasılacaksanız Venom gemisi sizin için iyi bir seçenek olacaktır. Palladium toplayarak kasılmak için kalkan bonusu sağlayan Solace, Bastion, Spectrum vb. gemilerden bir tanesini seçebilirsiniz. Uridiumunuzu gemi satın almaya harcamayınız. Oyuna eklenen Birleştir (Montaj) özelliği ile oyunda bulunan bir çok öğeyi kolayca elde edebiliyorsunuz. Birleştir hakkında daha fazla detaya buradan ulaşbilirsiniz. Size tavsiyem yeşil ganimet anahtarlaını kullandıktan sonra biriken malzemeler ile seçtiğiniz gemiyi üretmeniz yönünde olacaktır.

Sormak istediğiniz başka bir soru olursa konu altında belirtmeyi unutmayın ;)

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  7. asfew1616

asfew1616 User

Sevgili Adminim,

Teşekkür ederim epeyce aydınlatıcı bir yazı oldu benim için.

Dilerseniz konuyu kilitleyebilirsiniz. Önerilerinize göre hareket edeceğim.

.Paradoks. bunu beğendi.