Oyuna geri döndüm fakat Exe açılmıyor.

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve 21yunus21emre21 tarafından 14 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar uzun aradan sonra oyunu tekrardan oynamak istiyorum. Site üzerinden değilde exe olarak giriş yapılıyor fakat yüklediğim exeyi açtığım zaman beyaz ekranda kalıyor Yanıt vermiyor hatası verip kapanıyor. Çözümünu bulamadım yönetici olarak filanda calıştırdım ama çözemedim. Teknik ekipten yardım istiyorum.

Resim: https://prnt.sc/k1hNjzzHlNUF

2. smoonrise

smoonrise User

AMD ekran kartına sahipsen eğer onun driver uyum sorunundan kaynaklı bu durum , AMD Sürüm 22.5.1 sürümünü kurman gerekiyor ve başka sürümlerde maalesef istemci çalışmıyor .

Teknik duyurular ilk konusu olan '' İndirilebilir İstemcinin Bir Anda Kapanması '' konusunda ayrıntılı açıklama resimli anlatım var inceleyebilirsin , link paylaşmak yasak diye bu şekilde tarif ettim umarım yardımcı olur sana konu .

Düzeltme ;
    Tarayıcı konusunda hatırlatma yapan Arkadaşa teşekkür ederim unutmuşum ben nedense onu , yönetim güvenli bulmuyor ve tavsiye etmiyor ama çözüm bulamazsan veya memnun olmazsan tarayıcıdan giriş imkanı var , benim tavsiyem Maxthon üzerinden giriş yapman yönünde olucak , forum sağ üstteki ARAMA kısmından '' Oyun İstemcisi Açılmıyor '' diye aratıp çıkan konuları inceleyebilirsin , ilk konuda resimli anlatım var videolarıda y.tube mevcut .

Bu arada Maxthon firmasından reklam geliri veya sponsorluk antlaşmam yok :p:D

Ek olarak - AMD gibi bir firmanın darkorbit gibi koskocaman bir fimanın mükemmel çalışan istemcisini son 3 sürümdür açmaması son derece utanç verici ...

Son düzenlenen: 14 Mart 2023
  3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bilgisayar bilgilerinizi öğrenebilir miyim öncelikle?

Türkiye Takımı!

4. EFKARLI

EFKARLI User

İstemci yerine tarayıcı kullanabilirsin, istemciye göre daha stabil ve performanslı. Nasıl yapılacağına dair videolar youtube da mevcut