Oyuna Geri Döndüm Öneriye İhtiyacım Var

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve smogx1 tarafından 12 Kasım 2024 19:42 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smogx1

smogx1 User

Herkese selam,

Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başladım. Gemim 33 pro zeus apis full havoclar herculesler dolu. Elit sıkıntım yok 5-6m x2 3m x3 2m x4 1m job var. Diroit geliştirmelerim iyi 12-13 seviyelerde ama prolar 1 sv. Gemi olarak tyrannos centurion var aslında şu an aktif kullanılabilecek. Bir de agatus modülleriyle solace. PVE odaklıyım neredeyse hiç savaşmam. Akşam işten dönünce 2 saat yaratık kesip çıkıyorum.

Yeni lazerler gelmiş sanırım 3 adet olunca bonus hasar veren onlardan almak istiyorum. Bir de plus gemiler için yeterince parçam var. İlk plus gemisi olarak sadece pve odaklı takılan birine ne önerirsiniz. Vip indirim vs. çekmiyorum bu bot dolu oyuna para yatırmak istemiyorum. Goli plus'ın ekstra yüzde 5'i pet yüvsitiyle alakalı bir durummuş sanrıım tam anlayamadım. Açıkçası pet de pek kullanmıyorum alışkanlık edinemedim bir türlü yük gibi geliyor :)

Plus gemilere de hiç modülüm yok. Etkinlik geldikçe kovalamaya çalışacağım

Solace plus veya pusat plus düşünüyorum ama goli plus da aklımı kurcalıyor. Bunun dışında önerilerinize açığım.

Saygılarımla...

2. Losthaven_

Losthaven_ User

Dediklerine göre en uygun olabilecek plus gemi solace olabilir. Pusat plusı daha pvp odaklı oyuncular kullanıyor. Aynı kararsızlığı ben de yaşadım. İlk solace plus alıp sonrasında goliath plus almayı düşünüyorum. Her ayın sonlarında 1 haftalığına agatus geliyor. Zaten agatusun verdiği npc modülleri solace/solace plus için. İlk aşama da solace plus almanı tavsiye ederim. Sonrasında goliath plus için modül toplarken bir yanda da parça kasarsın. Kapılar için solace plus ve orcus en işlevsel gemilerden.

İyi forumlar

3. Plus gemisi için modüle göre hareket etmeni öneririm. örneğin bende 5 plus gemisi var en çok goli plusu kullanıyorum çünkü 22 hasar 32 dp 12 hız var. pusatta var ama kullanmıyorum çünkü 10 hasar 8 hız var daha hızlı ama hasarı daha az. pve takılıcam diyorsan soloce plus öneririm çünkü agatus etkinliğinde 15 npc hasarı geliyor canda basabiliyorsun lazer jeneratör yuvasıda güzel.