Oyuna geri dönen eski oyuncu yardım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yayo89 tarafından 10 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yayo89

yayo89 User

merhabalar arkadaşlar 2011 de olan hesabıma şimdi geri döndüm bu aralar biraz aktif olarak oynuyorum acaba gelişmek için ne yapmam gerekli şu an x-5 x-7 takılıyorum öyle. Özellikleri de yazayım buraya:
    Gemi : G-Enforcer-Bastion-Veteran-Exalted
    Lazer :6 Spectral Lancer II
    2 Dağıtıcı Lazer III
    7 LF-3
    Jeneratörler : 6 G3N-7900 Motor
    5 SG3N-B02 Kalkan
    4 SG3N-B01
    Diroitler : 3 seviye 5 Flax
    birer tane seviye 6 flax ve iris hepsinin üstünde spectral lance II var
    seviye 4 petim var birde.

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.3

2. Merhaba,

Ekipmanlarınızı tamamlamakla işe başlayabilirsiniz silahlarınız ve kalkanlarınızdan başlayabilirsiniz.

LF3 lazerler yerine ekipman olarak LF4 lazerlere yönelmenizi ve daha sonra geliştirme yapmanızı öneririm. Kalkanlarınızı da aynı şekilde tamamladıktan sonra yavaş yavaş geliştirme yapınız. Çünkü vuruş gücünüz ve kalkan gücünüz ne kadar iyi olursa kasılırken de size fayda sağlayacaktır.

Kasıldığınız haritalar gayet ideal olan yerlerdir , çok fazla extra uridium harcamaları yapmamaya dikkat edin üstte yazdığım ekipmanları tamamladıktan sonra irislerinizi tamamlayıp onlarıda geliştirip Havoc ve Hercules Tasarımlarını tamamlamaya ağırlık verin , bunlar zamanla olucağından dolayı sabırlı olmaya dikkat edin.

Argeyi de unutmamak gerek , ara ara o kısımada önem verirseniz çok daha iyi olur.

İyi forumlar dilerim..

3. yayo89

yayo89 User

Teşekkür ederim öncelikle yardımcı olduğunuz için. LF4 leri nerden alabilirim nasıl kasabilirim onları acaba bilgi verebilir misiniz bunun için de ?

4. lf4ler yeşil kutulardan şansına bağlı olarak çıkar her pazar günü helix lf4 günü oluyor o gün lf4 çıkma olasığı 4kat artıyor ama çok da birşey bekleme. Öncelikle daha lf4 için erken, lf3lerini biraz çoğaltmaya bak. Gemindeki en iyi lazerler mutlaka droitlerde olsun ki verdiği %10 hasar bonusundan daha fazla hasar artışı sağla ki hasarın daha fazla olsun. İris, lf3, bo2, sgn7900 hız jeneratoru almak için açıkarttırma kullanarak al. İrsileri gece 5m krediye alma şansın olur aynı şekilde lf3 ve bo2 yi de daha ucuza alırsın. Bu arada dönerek Kristalon kesebilirsen biraz uzun sürsede krediyi en kolay böyle kasarsın diye düşünüyorum.

5. yayo89

yayo89 User

Teşekkür ederim. Bende öncelikle açık arttırmadan lf3 ve kalkanları toplamaya başladım onları tamamlamaya öncelik verdim senin dediğin gibi. O zaman senin dediklerine göre lf3lerimi diroitlere takıyorum yanlış anlamadıysam. bir de kalkan ve hız jeneratörü olarak kaçar tane olması lazım ideal ikisinden de belirli bir şey var mı ortalama ?

6. kardeş ilk olarak bir aegis al kendini hızlı tamir edersin yeterli kredin varsa ve görevleri yaparak gemini fullersin orta seviye olarak sonra ctıdel al argelerini ambar için kullan ve git pala topla kapılarını aç uri yap biraz sonra sürekli hades yap lf4 lerini uber görevlerini yaparsın bu kapıda kristalon ve sibelon görevleri topladıgın anahtarlarla zeus apis droitlerini droit günlerinde tamamlarsın aynı zamanda pvp da anahtarlarını kullanmanı tavsiye ederim kesinlikle lf3 geliştirmesi yapma droitlerini seviyelerini hızlı yükseltmek için bir nostromo ile bos ve uber kes kapılardan ve anahtarlardan çıkan lf4 lerini seviye 16 yap kalkanlarını seviye 16 yap ayrıca herkül ve havoc ların fulsa spartan yap onları unutmadan scarp ve oil biriktir oil cayborg nimesis hummerclaw zaten yeşil anhtarlardan gemi malzemesi çıkacaktır bunun için lazım olacak scarpları biriktir ve kapılardan çıkan bölünme kristallerini spartana kullan bol şans

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2018
    yayo89 bunu beğendi.
  7. Geleceği hesaba katmazsak 15 7900 Motor, 16-BO2 yeter şimdilik.

8. yayo89

yayo89 User

Teşekkür ederim hocam anlattıkların için yapmaya çalışacam bunu. aegis ve ctıdel almak gerekli mi yoksa direk başka bir gemi alsam olur mu peki sence ?

9. yayo89

yayo89 User

Teşekkür ederim cevabın için. Bunu 2 konfigürasyon için söylüyorsun di mi ?

10. aegis görevlerde portala sürekli gitmeni engeller yani zaman kaybettirmez pala toplarken ctıdel in ambar kapestesine ihtiyacın olacak arge destekli yaparsan ortalama yanılmıyorsam tek seferde destekle 25,000 veya 30,000 civarı pala toplarsın buda sana zaman ve iştah kazandırır

11. Ben demiyorum ama bende bunu derdim 2.konfi için onlar gerekli hız konfisi, kaçış konfisi için 8 iris olunca droitlere 16 kalkan, goli isen gemiyede 15 hız koyman ideal olur.

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2018
  12. yayo89

yayo89 User

tamam o zaman ben krediyi ayarlayıp dediğin işlemlere başlıyorum. Teşekkür ederim tekrardan.

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  13. yayo89

yayo89 User

irisleri tamamladıktan sonra bir konfi için lazerleri koyuyorum gemide kalkanlar
    bir diğer konfi de kalkanlar irislerde tüm hız gemide. doğru anlamış mıyım hocam demek istediğin şeyi ?

14. Evet doğru anlamışsın.

yayo89 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.