Oyuna Geri Dönmek

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve hannibal-[NO] tarafından 29 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bir sorum olacak admınlere ve oyunculara
    oyunu bıraktım 2 aydan fazladır ve oyunu özledim vip vs. filan yok su an gemide peki oynamam için güzel bi sebep var mı oyunda

2. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Arkadaş ortamın yoksa malesef.

Spinaci, hannibal-[NO] ve casper053 bunu beğendi.
  3. Gemi kesmek :)

4. neor

neor User

gemin fullse pvp
    gemin full değilse tek yemek

5. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Gelişme hırsınız sonsuz uzay yolculuğunda size çok güzel zamanlar geçirecektir. Tek oynamayı sevmiyorsanız klan arayıp arkadaşlık kurup bolca vakit geçirebilirsiniz.

İyi forumlar

6. Parana yazık

7. 8 yıl dolu dolu oynadıgım oyunun geldigi hale bak :)) oynamaya teşvik edecek hiç bişe yok gemim de full bu arada prometheuslar da dahil

8. kaos*06

kaos*06 User

ne duymak istediğin belli kardeşim bunu neden birilerinden duymak istiyorsunki.

9. detcal51

detcal51 User

bırak giti ozman gerek gin yok :D

10. amaçlarımız çok farklıymış ben aksine rakip dost demeden tüm npc kesenlere yardım etmeye giriyorum :D

11. NPC sürekli kesiyoruz istesekte istemesekte :D

Savaşmak gemi kesmek için oyunda varım :)

12. Drowhake

Drowhake User

bende aynı durumdayım 9 senedir oynuyorum (ilk 3 sene en çok oynadım sonra bıraktım ara ara 5-10 gün ancak) ama şuan oyunu oynamak için pek bir motivasyonum yok, eskiden kaçabilirdik biraz karşılık verebilirdik şimdi 4-5 lazere ölüyoruz, rahat rahat npc kesemez olduk

Bence ortamın yoksa ve pvp icin car sağlam değilse direk sal, benim oynama sebebi npc kesmenin verdiği keyif