Oyuna Geri Dönüş Tavsiyesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 2 Temmuz 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Oyunda uzun süredir yoktum ve geri dönüş yaptım ancak bir çok yenilik eklenmiş ve yeni görevler var sanırım karmaşık anlayamadım.Gemi özellikleri 21 tane pro lazer var seviyeleri karışık 7 levelden 11e kadar,havoclar full herculesten 4 tane var apis zeus mevcut,bo2 yeteri kadar var galiba yeni kalkan jeneratörü falan çıkmış 33 arge,goli exalted versiyonunu kullanıyorum 2 modül var %16 npc hasarı ve %25 dp bana kısa sürede gelişebilmem için neler önerirsiniz uri çekebilirim.

2. MJBurry

MJBurry User

uri çekmek 10 sene öncesinde kaldı ya

3. Att05

Att05 User

öncelikle 38 pro alzeri tamamla sonra oyuna paa yatıracaksan lf5 mortfier al ama pahalı tanesi 2 k yani... Eğer o kadar para yatıramam dersen etkinliklerde 600*800 arasına düşüyor etkinlik kocvala ve o lazerlerden al alabilirsen yok ben hem ii vurayım hem para yatırmayayım dersen etkinliklerde odeseyus lazeri yap 18 tane 20 tane de pro koy bak keyfine

4. Para yatıracaksan da 3 lü odys lazeri paketini almanı öneririm.