Oyuna Geri Dönüyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TroublemakeR! tarafından 5 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunu 2013 yılında bırakmıştım. Şu an oyuna tekrar başladığımda oyunun çok değişmiş olduğunu gördüm. 16.seviyeyim. Goliath gemim 8 irisim lf3 ve bo2 lerim full hızlıca gelişmem için ne yapmamı önerirsiniz.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Geri dönmeniz bizi memnun etti aramıza tekrar hoş geldiniz.

İyi forumlar.

TroublemakeR! bunu beğendi.
  3. neor

neor User

artik 20k degil 120k vuruyolar
    patlamayi dert etme bol sans

4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

- arge ve skylab'ini kontrol et.
    - kapılarını kontrol et açık olan varmı diye
    - iris geliştirmelerine bak hangi seviyedeler
    - gemi ve drioit tasarımlarını kontrol et hangileri envanterinde mevcut
    - artık gelen günlük ödüllerde lf4 veriyorlar
    yeni geldiysen bunları kontrol ettikten sonra oyun stiline göre planlama yapman iyi olur. kastığın urileri veya paladan topladığın ggler ile kapılardan kendine havoc vs. çıkarmak, ganimet anahtarı biriktirip lf4 çıkarmak veyahut arge, iris vs. geliştirme için kendine bi sıralama yapabilirsin.

5. FastPick

FastPick User

Bol bol zeta kapısı yap
    Hem argen gelişir hem havoc alırsın hem lf4 çıkarırsın hem apis zeus duroitleri alırsın hem tasarım çıkarırsın vs vs :D

TroublemakeR! ve .Paradoks. bunu beğendi.
  6. @FastPick ' e katılıyorum. Zeta ile aşırı derecede kâr edersiniz. Arge, Anahtar vs.. Anahtarları kesinlikle Zeus gününde açın. LF4 için hades yapmanızı öneririm. İlla kutu açıcaksanız serverın yoğun olmayan saatlerinde açın.

TroublemakeR! ve FastPick bunu beğendi.
  7. Fark ettim onu :)

Zeta yapabilirmiyim acaba gelen slotlar güçlü gözüküyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2018
    furkan01adana ve FastPick bunu beğendi.
  8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

İyi oyunlar.

9. FastPick

FastPick User

zeta kolay bir kapıdır,
    Konfigürasyona 10 bo2 5 tane hız koyun jeneratörlere içerideki hiçbir yaratık size yetişemez hız yönünden tabi promerium beslemesi de yapın hızınıza
    geri kalan her şeye lazer koyun
    pet ve kamikazen varsa 1 saat bile sürmez kapıyı yapman eğer yoksa 2 saate uzayabilir
    zeta kapısı aşırı kolay bir kapı ben daha diroitlerimin yarısı flaxken bile yapmıştım pet falan da yoktu
    Kapı 4.5 saat sürdü orası ayrı konu tabi :D