Oyuna Girememe Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CoMeBa[c]K51 tarafından 1 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Türkiye 5 sunucusunda oynuyorum. Bakım bitmesine rağmen oyuna girmeye çalıştığımda yükleniyor kısmında kaldı. Sorunun neden kaynaklandığı anlayamadım yardımcı olur musunuz?

2. Aynı sorun bende de mevcut. Yükleniyor ekranında kalıyor.

3. bende de var ne yaapmak gerekiyor

4. CrawL1

CrawL1 User

Lütfen çözülsün artık. Her gün bi sorun

5. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Bize gelen bilgi doğrultusunda teknik ekip bu konuyla ilgili şuanda çalışma yapmaktadır.
    Sorunun en kısa zamanda çözülmesini umuyoruz.
    Sizlerden ricamız bu süreç içerisinde sabırla beklemeniz.

İyi oyunlar dilerim.

6. wiladew

wiladew User

ayn ıdurum bende de var malesef saat 10dan beri giremedim ne yaptıysam

7. LOW51

LOW51 User

SorunOrbit oyunu yine her zamanki gibi. Çok görmemek lazım. Neredeyse 15 yıldır çözemeyen teknik ekibinizden pek de bi beklenti içerisinde değiliz zaten

8. -333-

-333- User

açıldı girişler.

9. LOW51

LOW51 User

Tahminen biraz uğraşacaklar ve oyuna girmeyi başaracağız. Sonra 3 L haritasının bir tanesi düzgün çalışırken bir tanesinde kapıdan bile atlamayacak. Onun için 1 gün uğraşacaklar ve düzeldi derken bu seferde normal haritalarda gemiler zıplamaya başlayacak. Sonra yine bir reset gelecek vb. Yani her zaman ki sorun sırası hiç şaşmıyor. Yahu arkadaş her defasında bütün gün bekleyip sonunda mecbur reset atınca düzeliyorsa şu reseti baştan atıp o bir günü siz uğraşmasanız, bizde rezil olmasak olmuyor mu?

( Bu arada bir öneri: Birde bizim taktiği deneyin. Çok tekniktir. Almanya da server ın yanında kim varsa bi tokatlayıversin. Şöyle yandan hafif şiddette. Kesin düzelir. Hep işe yarar)

10. Nugii

Nugii User

Yıllar sonra tekrar oynamaya başlamıştım fakat uzak kalmak sanırım en iyisi.

11. hayır benim daha açılmıyor nasıl yaptınız siz

12. ALDEBARAN.

ALDEBARAN. User

Malumunuz normalleşme sürecine ülkece geçiş yaptık Bigpointte aynı şekilde normalleşme sürecine geçiş yaptı. Bildiğiniz üzere darkorbitin bol laglı,buglu ve sürekli çöken bir yapısı var yani bunlar bir problem değil normalleşme sürecinin bir parçasıdır. Herkese iyi oyuınlar dilerim;)

13. hala oyun açılmıyor saatler geçmesine rağmen :)) Darkorbit yetkilileri kalitesini yine gösteriyor cidden

14. Mineral

Mineral User

15 yïl olmamıştır.Lütfen bir daha sayınız.

15. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

İlgili duyuru forum içerisinde yapılmıştır. Sunuculara girişler sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen destek birimi ile iletişime geçiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.