oyuna girememe sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERGENEKON_DESTANI tarafından 17 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 16.12.2013 pazartesi 15.30 dan beri oyuna giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim!!!!!!!!

~Lessi~ bunu beğendi.
  2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Nasıl bir hata aldığınızı yazar mısınız?

İyi forumlar...

3. oyuna bağlanamıyorum her yolu denedım java flash player güncelleim çerezleri temizle falan...

4. çerez ve net geçmişini silip modemi resetleyip tekrar dene olmazsa ınternet ayarlarını bır yap

5. ~Lessi~

~Lessi~ User

KaLiTeLi•MaNyAk[34] arkadaşa katılıyorum hiçbiri olmazsa eğer başka bi kullanıcı açıp ordan denemelisin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Aralık 2013
  6. buzmavi

buzmavi User

Sıkıntınız devam ediyormu? Kullandığınız antivirüs programınız nedir?

7. ADmınım Kullanıcı Kosesı Medya Bolumde Konu actım Orda Beklıyorum sızı

8. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Lütfen net olarak hangi hatayı alıyorsanız yazarmısınız. Oyuna giremiyorsunuz ama hangi aşamada giremiyorsunuz. Ansayfayamı giremiyorsunuz oyunumu başlatamıyosunuz. Yardımcı olmamız için lütfen sorunuzu net olarak yazınız.

İyi forumlar...

9. Bende oyuna giremiyorum Anasayfaya geliyorum 'oyuna basla' butonunu tıklıyorum bağlantı kuruluyor diyor oyun açılmıyor

10. KARANLIK

KARANLIK User

İlk olarak çerezlerinizi temizleyiniz.Antivirüs programınız varsa kapatınız.

11. Sorunun Duzeldımı acaba ?

12. Merhaba ,

Alternatif yöntemler de işe yaramadıysa virüs programı da yoksa giremiyorsanız durumu support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.