Oyuna girememek

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve mark9x tarafından 27 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. mark9x

mark9x User

tamı tamına 10 saattir tr1-5 serverınde oyuna giremiyorum :D artık komik geliyor valla :D:D

2. hummalı çalışıyorlar kaç gündür kendileride çözemiyor bekliyoruz

3. ben mesajda attım cevap bekliyorum.bu aylık vip aldık parasını ödediğimiz oyunu oynayamıyoruz.süremiz geçiyor oyun oynayamıyoruz.acaba telafi edeceklermi zararımızı.

4. Bana support sonunda cevap yazdı cevap bu şekilde:N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Nisan 2020
  5. 12. seneyi doldurucaz hala çözücekler umarım değil çözülmez

6. lago_rosso

lago_rosso User

ben 2 gündür giremiyorum.4 gözle bekliyoz girebileceğizmi diye.

7. DARK3WIL

DARK3WIL User

TR2 de aynı durumda. 8 yıl önce bıraktım. Gene yollarımız Darkorbit imkansızlıkları sayesinde yollarımız ayrılacak. Başka oyuna yarayacak. Tasası Darkorbit ekibine kalsın. İyi oyunlar herkese..... Oyuna giremesekte. Kolay gelsin. İyi ramazanlar.

8. Bende aynı durumdayım fakat yapabileceğimiz tek şey beklemek...

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu gerekli başlık altına taşımış bulunmaktayım.

Sorununuzun çözümü için açıkçası Türkiye ekibi olarak yapabileceğimiz bir şey yok. Ama Bireysel denemelerimden 5-2, BL, 4-4, 4-5 gibi haritalarda geminiz varsa hangar değiştirerek oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Tabi ki de kesin bir sonuç değildir.
    Support ile ilgili tüm biletler sizin ve Support takımı Arasında gizli kalmalıdır. 3. Kişilere açıklanırsa cezası ağır olacaktır. Bu seferlik sizi sadece uyarıyorum.

İyi Forumlar.

10. crazytr123

crazytr123 User

Herkese ayınısını yolluyorlar reis. Bana da aynısını yolladılar. Valla bunlar gitsin bebek giydirme oyunu falan yapsın darkorbit neylerine. Görende milyonlarca kişi oynuyor da serverleri çöküyor bu kadar çok oyuncuyu kaldıramıyor sanacak(!) Günlük aktif oyuncu sayısını çok merak ediyorum.

11. 1-4 de geminiz varsa ordan girin girdim şimdi

girmez olaydım

12. Fakat ben özel bir şey yazmadım. Orda kopyaladıgım N/A burda özel olan birşey göremiyorum. N/A özel bir durum mu?

13. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İstisna fark etmeden Support ile yapılan özeldir ve paylaşımı yasaktır. Şu anda da bunu yazarak ihlal ediyorsunuz devamı halinde ceza uygulamak zorunda kalacağım lütfen devam etmeyin.

İyi Forumlar.

14. adamlar sanki bu işi profesyünelce yapıyorlar 10 saat oyundayım topu topuna 2 saat bile oynuyamıyorum