oyuna giremiyo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uzaylıtürk1 tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girmiyorum google a giriyorum darkorbit yazıyorum sonra kullanıcı ıd sini yazıyorum şifreyi giriyo ama sonra donuyo oyun 1saat bekledim açılmadı her şeyi yaptım abode flash playerı güncelledim ama hayla sorun devam ediyor ooo donmamın sebebi nedir ve bu donma yaklaşık 4 aydır devam ediyor girmiyor ne yapmalıyım

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Pc den kaynaklı bir sorun olabilir çerezlerinizi temizleyip başka bir tarayıcı yada başka bir bilgisayardan girmeyi denedinizmi denemediyseniz lütfen deneyiniz diyelimki başka bir bilgisayardan da girmiyorsa o zaman sorunu supporta yazarak hangi serverda oynadığınızı ve ne yapmanız gerektiğini sorunuz.

3. başka bilgisayardan girdi çerezleri temizleyip te girmiştim oyuna bilgisayarda ama olmadı

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,
    • Anti-virüs programını devre dışı bırakınız.
    • Güncellemeleri kontrol ediniz.
    Keyifli Forumlar

5. anti virüs programı nasıl devre dışı bırakılıyo bi bilginiz varmı bilgisayra gimiyo ben denedim bırkamayı ama bırakamadım

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sağ alt köşede saatin orda anti-virüs programının kısa yolu bulunmaktadır. Simgeye sağ tıklayın ve devre dışı bırak seçeneğine tıklayınız.

Keyifli Forumlar

7. eyv saolasın

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Sorun çözüldüğünden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.