OYUNA GİREMİYORUM YARDIM LÜTFEN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByChatLack tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByChatLack

ByChatLack User

bundan ileriye gitmiyor beyler, chrome, explorer, mozilladan denedim hep aynı durum ne yapabilirim?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2014
  2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

çerezleri temizle

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Oyundan çıkarak çerezleriniz temizleyin ve hatta modemi kapatıp bir kaç dk bekleyerek tekrar açınız.

4. ByChatLack

ByChatLack User

Denedim her şeyi olmuyor yardım lütfen dediklerinizi aynen yaptım.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hangi serverda oynuyorsunuz birde ben deneyeyim çünki bazen internet kaynaklı bir problem olabilmektedir.

6. ByChatLack

ByChatLack User

Türkiye 1

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet sorununuz internet kaynaklı şimdi herhangi bir sorun olmadan oyuna girebildim biraz bekledikten sonra yeniden deneyiniz lütfen

8. ByChatLack

ByChatLack User

yalnız sabahtan beri deniyorum olmuyor internet kaynaklı ise sadece çözüm beklemek mi çünkü bayadır bekliyorum başka çözüm var mıdır?

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bilgisayarınıza bu gün bir şey yükledinizmi yüklediğiniz bir programda açılmasını etkiliyor olabilir birde maxton tarayıcı indirip deneyiniz.

10. ByChatLack

ByChatLack User

bu konuyu araştırırken forumda moderatorlerden biride belkide siz maxtonu önermişsiniz hatırlamıyorum kim olduğunu, indirdim fakat ondada aynı sonuç

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sistem geri yükleme yapmayı biliyormusunuz şayet pc niz sadece size ait ve önemli bilgiler yoksa sistem geri yükleme yapabilirsiniz sorun çözümü olurmu tam emin değilim ama bazı arkadaşlarımıza yaptırmıştım sonuç olumlu olmuştu.

12. ByChatLack

ByChatLack User

Sistem geri yapmam mümkün değil bilgisayarı sadece ben kullanmıyorum çözüm olucağını düşünmüyorum çünkü bayadır bilgisayara hiçbir şey yüklenmedi virüste yok, yardımınız için teşekkürler başka fikriniz varsa lütfen söylerseniz sevinirim.

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Modemin arkasında ufacık bir delik vardır ve reset atmanızı sağlar oyunu kapatıp o küçük boşluğa bir kalem ucu ile bastırın belki modemi resetlemek işe yarayacaktır denermisiniz.

14. ByChatLack

ByChatLack User

2. ye bunu yaptım belki olur diye yine olmadı bilgisayarıda aynı şekilde kapatıp açtım kaç kere aynı sonuç.

15. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnanın aklıma ne geliyorsa yazıyorum birde başka bir serverda oyun açmayı denermisiniz aynı sonuç çıkacakmı ortaya onu da açamazsanız başka bir şey vardır birde en son ne zaman sıkıntı çekmeden oyuna giriyordunuz.

16. ByChatLack

ByChatLack User

Biraz komik olacak ama yaklaşık 1 senedir oynamıyordum heves ettim gireyim dedim daha nasip olmadı :) Bilgisayarın ve internetin hızı geçen seneye göre daha fazla, dediğinizi yaptım ve yine aynı sorun.

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

S.S.S. : Baglantı Sorunları konuyu inceledinizmi bilmiyorum incelemediyseniz inceleyiniz lütfen
    Ve benden son olarak DNS ayarlarını otomatik olarak algıla sekmesini tıklayıp denermisiniz.

18. ByChatLack

ByChatLack User

DNS ayarlarıyla ilgili olabilme ihtimali yüksek gibime geliyor fakat size tıkladığımda hata veriyor profilinize giremiyorum

19. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Antivürüs programınız aktif ise devre dısı bırakıp denedınızmi

Keyifli forumlar

Nefes bunu beğendi.
  20. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba;

Modeminize Bir reset atarak ve modem önbelleklerini temizleyerek bu sorunu aşabilirsiniz

kullandığınız antivirüs programını benimle paylaşırsanız size daha falza yardımcı olabilirim

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.