Oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __BeyaZKapLaN__ tarafından 15 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giremiyorum durmadan bağlanıyor diyor ve bir türlü bağlamıyor acil destek 1 saatim beklemekle geçti

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Flash Playerinizi güncelleyip,çerezlerinizi silip,farklı bir tarayıcıdan denemelisiniz.

Keyifli Forumlar.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

virus programi olabilir onu kapayin.

4. Merhaba ,

Eğer server'a bağlantı kuruluyor ekranında kalıyorsanız büyük olasılıkla bilgisayarınızdaki antivirüs programından ( ESED/ESET ) kaynaklı olabilir. Geçici olarak web erişimi korumasını ya da programı devre dışı bırakabilirsiniz. Diğer bir olasılık eğer DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırdıktan sonra deneyiniz.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. asdcccbb

asdcccbb User

Aynı sorunu az önce bende yaşadım. Tarayıcıda bilgisayarda vesair hiçbir problemim yok. Dahası antivirüs programı bile kurulu değil. Ondan sonra 5 dk sonra bi giriyorum npc nin teki beni patlatmış. Çok güzel... Suç kimse tabi ki antivirüs hiç darkorbitte olur mu?

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Olay sadece antivürüsle ilgili olmayabilir,biz sadece bildiğimiz engelleyicileri yazıyoruz.

Sizin yaşadığınız sorunun kaynağı başka olabilir.

Bir çok kişi problemsiz oynarken sizin yaşadıklarınız sizden kaynaklı olabilir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.