Oyuna Giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -space-cup- tarafından 17 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu siteye ulaşılamıyor

indexinternal.es ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.
    • Windows Ağ Teşhislerini çalıştırmayı deneyin.
    DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

bu yazı çıkıyor karşıma iki farklı yerden giriş yapıyorum ve bununla karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz

2. aynı sorun bendede var çözerler sanırım ???????? yada oyunun finalinemi geldik acaba oyun çok kötü kim kime dum duma derler ya almış başını gidiyor yönetim yok admin yok cm yok sistem de ara sıra kafasına göre takılıyor bakalım dün den bu yana 24 saat olacak aynı problem devam ediyor.....................

3. başka bir hesaba gir orda skylaba tıkla sonra başka tarayıcıdan girmeyen bu gemiye giriş yap hatayı verdikten sonra skylabı açtığın hesabın linkini kopyala giremediğin geminin tarayıcısına yapıştır. anasayfaya tıklamadan oyuna girebilirsin

4. başka bir hesabada giremiyoruzki ana sayfaya bir girsek oyun açılır zaten biz ana sayfayada giremiyoruz ismi yazıyoruz şifreyi giriyoruz karşımıza bu yazı çıkıyo

5. teşekür ederim sultanmahmut78 arkadaşım dedigim gibi giriş yapabiliyorum düzelene kadar hep böyle girecez sanırım:::)))sagolasın kolay gelsin..

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Oyuna giriş sorunu ile ilgili yetkililere bildirim yapıldı. Çözmek için uğraşıyorlar bilginize.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.