Bug / Oyun hatasi Oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve denem12 tarafından 27 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. denem12

denem12 User

global 5 de oyuna girmeye çalıştığımda karşıma önceden bakımda olduğunu anlatan bir sayfa çıkıyordu şimdi giriş yapınca tekrar kullanıcı adı şifre soruyor ne kadar girersem gireyim kabul etmiyor. iptale basınca da aşağıdaki yazı çıkıyor.
    çıkan yazı:
    Unauthorized

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.

2. SCANİA-V8

SCANİA-V8 User

Kesinlikle bende aynı hataları alıyorum ve 3 gündür global avrupa 7 serverindeki hesabıma giremiyorum

3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Maalesef dün birleşim esnasında yaşanan sorunlardan ötürü
    • Global Avrupa 4 > Global Avrupa 5
    • Asya 1 > Global Avrupa 7
    sunucularının birleşimi iptal edilmiştir. Sunucular şu anda bakıma alınmış olup bakım bitene kadar maalesef erişime kapalı kalacaklardır.

Buradaki konuda bilgisi paylaşılıyor lütfen takip eder misiniz .

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2018
  4. denem12

denem12 User

ilginiz için teşekkür ederim mod jupiter ne zamana açılır bir tahmininiz bilginiz var mı?
    umarım sunucuları birleştirmeye çalışırken veri tabanında karmaşıklık a neden olmamışlardır

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Umarız olmaz ,yedekten geri yükleme yapacaklar .Süre bilemiyoruz sorunu düzelttiklerinde ancak açabilirler..Discord üzerinde ,anonslarda duyuru merkez tarafından paylaşılıyor .Siz yazdıgım link ile de forumda duyuru yapıyoruz takipte olunuz lütfen.

Keyifli forumlar.

..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
  6. SCANİA-V8

SCANİA-V8 User

teşekkürler ilginiz için

JUPlTER bunu beğendi.
  7. denem12

denem12 User

teşekkürler sayın admin yarınki zeus gününü kaçırmak istemiyorum.

eu formundan:
    We encountered some issue while merging the following servers yesterday, so the merge was canceled. We will restore these servers using our back-ups, and they will remain down until this is completed.
    • GE4
    • GE5
    • AS1
    • GE7
    kısacası yedekleri geri yükliceklermiş.

Son düzenlenen: 27 Eylül 2018
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz gibi sunucular birleşemeden önce alınan yedekleri ile tekrar aktiv edilecektir. Bu işlemin ne kadar süreceği konusunda kesin bir bilgi yok. İşleminin bitdiğinde duyursunu resmi Discord kanalından ve buradan bulabilirsiniz.

Eğer başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. denem12

denem12 User

ilginiz için çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir modum

10. Merhaba,

Rica ederim..
    Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.