Oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darth``Vader tarafından 28 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Canım sıkıldı sunucuları geziyordum sıralamalara bakmak için tr1 oyuncusuyum tr2 tr3 sunucularına baktım sonra global avrupa 7 girdim birden siteden attı neyse tekrar gireyim dedim kullanıcı adı şifreyi giriyorum enter deyince girmiyor hata veriyor üstüne site uzantısı degişiyor
    [Forumda link paylaşımı yasak olduğundan link kaldırılmıştır.] bu oluyor hesabıma girmiyor anlamadım gitti niye böle oldu birisi yardım etsin lütfen ya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Şubat 2019
  2. Banlı olduğun sunucuya girmişsin. Supportta hesap bilgilerini ve ID numaranı at oynadığın sunucuya almalarını söyle.

3. Yoo banlı degil baska hesaptan gene yaptım gene onada giremiyorum ban falan yok

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

[™_SALA√¯AT•GETİR_™] arkadaşımıza teşekkür ederim, bizlerin sizin oyun hesabınıza müdahale yetkimiz olmadığından lütfen durumu support'a bildiriniz, arkadaşlarımız en kısa sürede yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.