oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PİR tarafından 25 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PİR

PİR User

hesabıma giriş yapamıyorum support la iletişime geçeyim diye uğraşıyorum hiç bir şekilde cevap alamıyorum eskiden (sorun bize ulaştı) diye mesaj gelirdi şimdi direk dışarı atıyor mesaj ulaştımı ulaşmadımı? hiç bir fikrim yok

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Spam/Gereksiz kutunuzu kontrol ettiniz mi? Spam/Gereksiz kutunuza düşmemiş ise engellenmiş mail adresleri içerisinde Bigpoint'in resmi mail adreslerinin olup olmadığını da kontrol etmenizi öneririm.

İyi forumlar.

3. PİR

PİR User

hiç bir yerde mesaj yok sadece almanca bir otomatik cevap var 48 saat içinde geri dönüş yapılacaktır tarzında nick yazıyorum şifre giriyorum oyuna girmiyor bunun anlamı nedir? hesap incelemedemi? yoksa ceza aldı silindimi? hiç bir şey yazmıyor

4. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Lütfen buradaki linki kullanarak farklı bir e-posta adresinizle şu bilgileri vererek yardım isteyiniz ;

Oyun içi kullanıcı ismi:
    Oyun profil linki:
    Oyun hesap ID numarası:
    Oynadığınız server:

Bunlardan birkaçını doldurup hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta yıda ekleyerek support ile iletişime yeniden geçiniz.

İyi forumlar

5. PİR

PİR User

çok teşekkür ederim (sorunun bize ulaştı) diye bildirim aldım kaç gündür bu bile yazmıyordu mesaj atmaya çalıştığımda kolay gelsin

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sorununuzun çözülmüş olmasına sevindik.

Konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.