oyuna giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alperen tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. alperen

alperen User

Oyuna giremiyorum bağlantı kuruluyor kısmında kalıyor bu sorunla karşılaşan var mıdır

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuz tarafımca daha uygun bir köşeye taşınmıştır.
    Oyunda genel bir Lag ve Bağlantı sorunu bulunmaktadır. Sorun merkez ekibe iletilmiştir.

İyi Forumlar.

3. Gemiyi hangara hangara aktarma gibi bir seceneğiniz yok mu?

4. admın 3 ay olacak bu sorunu cozemedınız 2010 un mesajlarını gordumde oyun ozamanlar ne guzelı ne kasma ne bırsey vardı cok boşladılar oyunu

5. alperen

alperen User

bizden kaynaklı bir şey değilse tamamdır ama çifte kapı kazanç süresi geçiyor

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Geminizi hangara aktarma işlemini yalnızca Support Takımı yapabilir. Forum Takımı olarak böyle bir yetkimiz bulunmamaktadır.
    Sorunu çözmesi gereken mercii Merkez Ekiptir sorun hakkında elimizden bir şey gelmemektedir.

İyi Forumlar.

7. Oyunda global konuşma esnasında bir olaya şahit oldum. CM oyuncunun gemisini x-1 haritasına aktarmada yardımcı olmuştu. Olabilir mi böyle bir şey?

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Cm böyle bir şey yapamaz ama support takımı geminizi sıkıştığı takdirde x-1 haritasına gönderebilir. Cm support takımına yönlendirmiştir ve takımımız da gerekli işlemleri yapmışlardır.

İyi forumlar.

9. Teşekkürler. Geri dönüş mail aldım biraz önce sabah reset olduğunda düzeleceğini söylediler. Umarım en kısa zamanda tüm sorunlar çözülür ve ağız tadıyla oyunun keyfini çıkarırız. :)

IIMuncuRII bunu beğendi.
  10. IIMuncuRII

IIMuncuRII User

banada geldi cevap hic sanmıyorum bu sabahta res atildi ama hic bir işe yaramadı bakalım bu sabah atilinca düzelecekmi :D

11. Bilgisayar açık oyunun açılmasını mı bekliyorsunuz :)
    İnsan sinir krizi geçirir ben en fazla 5 10 dk bekliyom girmezse hangar felan değişiyom o da çare olmazsa oyunu kapatıp tv felan izliyom sizin kadar sabırlı değilim maalesef :)

Son düzenlenen: 3 May 2020
    lidermuhendislik ve IIMuncuRII bunu beğendi.
  12. Usta inşallah düzelir gerçekten zamanı ona göre ayarladım yarında düzelmezse çokta umrumda değil. Oynamam bir daha sorun felan kalmaz kökten çözüm :D

Desteklerim paketlerim hepsi çöp oldu :)

13. bende giremiyorum 2 gündür bağlantı kuruluyor diyor hiç bir gelişme yok

14. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Umarım öyle olur :) Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. kolay gelsi̇n ben bu konuyla i̇lgi̇li̇ çok yazdim dc dede yazdim bağlanti sorunu verdi̇mi̇ 2-1 yada 2-8 atsa gemi̇leri̇ çok güzel olur madem lag var hi̇ç olmazsa bi̇zi̇m i̇çi̇n tekrar deneme yöntemi̇ olur

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 May 2020
  16. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğiniz tarafımca düzenlenmiştir. Forum Kuralları gereğince tamamı büyük harf mesaj içeriği oluşturmak yasaktır. Lütfen bu kurala oluşturacağınız mesajlarınızda uyunuz.
    Hangarınızın konumunu değiştirme işlemini yalnızca Support Takımı yapabilir. Bu konu hakkında da bilet oluşturmanız gerekmektedir.

İyi Forumlar.