oyuna giremiyorum

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve princess1905 tarafından 25 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uzun zaman oldu darkorbit indirmek istedim indirdim uygulamasına tıklayınca açılıp tekrar kapanıyo ne yapmam gerekiyo

2. _Blade_

_Blade_ Guest

princess1905 bunu beğendi.
  3. smoonrise

smoonrise User

Başka bir konu içerisindeki yazımı sana atayım belki yardımcı olur sana ;

'' Öncelikle belirteyim son karar senindir , yetkililerin açıklaması tarayıcı üzerinden giriş yapmak yasak değildir ama hesap güvenliği konusunda güvenilir olmayacağından yönetim tarafından Önerilmiyor diye açıklıyorlar , bu bilgiyi verdikten sonra eğer tarayıcı üzerinden girmeyi deneyebilirsin istemci son derece sorunlu ve birçok konuda driver veya başka hassas durumlarda seçici sorun çıkaran bir uygulama , tarayıcı konusunda Maxthon5 ( Resmi sitesinde Maxthon6 var ama aynı sayfada eski sürümler kısmından Maxthon5 sürümünü indirebilirsin ) ile küçük bir ayar ile güvenlik açığı oluşturmayacak indirme yada özel birçok ayar yapmadan oyuna giriş yapılmasını sağlayacak durumda y.tubeda anlatımlı videoları var araştırabilirsin düşünürsen . ''

Yukarıdaki yazıyı başka konularda yazmıştım oradan kopyaladım sana son karar senin ister eski sürüm ile istemciden giriş yaparsın yada yukarıdaki gibi tarayıcı üzerinden umarım işine yarar .

4. sürümü ile alakalıymış 23.5.1 benim

5. evet

6. teşekkürler

7. _Blade_

_Blade_ Guest

Evet, bildirilmiş bir sorundur fakat ne zaman çözüleceği ile ilgili bir bilgimiz bulunmuyor.

İyi forumlar.